Haberler

Aydoğan: HDP Artık Türkiye Halkları İçin Bir Umut Işığı Olmuştur

Güncelleme:

Seçim çalışmalarını sürdüren HDP Vekil adayı Nursel Aydoğan Yenişehir İlçesi'ne bağlı köyleri ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aydoğan, "HDP artık Türkiye halkları için bir umut ışığı olmuştur"dedi.

HDP Vekil adayı Nursel Aydoğan, seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir İlçesi'ne bağlı köyleri ziyaret etti. Vekil adaya Yenişehir Belediyesi Eş başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş, DBP, HDP Yenişehir İlçe Eş başkanları eşlik etti. Halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan vekil aday ve beraberindekiler, Yenişehir'e bağlı Çeltikevler, Örnekköy (Ornek), Yaytaş (Çixsor), Bozek (Bozek), Ekinciler (Akınciya) köylerini ziyaret etti.


Kadınlarla sohbet eden Aydoğan, gençlerin ve kadınların sorunlarını da dinledi. Konvoylarla eşlik edilen ziyaretlerde, mahalle halkı alkış ve zılgıtlar eşliğinde sık sık "Bijî Serok Apo" sloganları attı. Her alanda HDP bayrakları açan köy halkı halaylar çekerek renkli görüntüler oluşturdu.


Ziyaretler sırasında konuşan Nursel Aydoğan, AKP, HDP'nin kamuoyu araştırmalarında oy oranlarının sürekli yükseliş göstermesine karşılık her geçen gün kirli politikalarını arttırdığını belirterek "Recep Tayyip Erdoğan'ın Kürt halkının dini hassasiyetleri üzerinden çeşitli provokasyonlarla bize saldırıp, şiddet olgusuyla bizi yan yana koyarak, Türkiye'nin batısından gelecek oy oranını düşürme çabası içerisindedir. Ama HDP artık Türkiye halkları için bir umut ışığı olmuştur. Bu tür provokasyonlara gelmeyeceğini 7 Haziran seçimlerinde sandıklarda kullanacağı oylarla AKP'ye cevabını verecektir" dedi.


Milletvekili adayının ardından konuşan Eş başkan Kurbanoğlu'da halkın bu denli coşkulu ve sıcak karşılamasından dolayı teşekkürlerini ileterek, HDP'nin Türkiye'deki tüm halkları kucakladığını ve AKP'nin Kürt halkı üzerinde kurduğu zulme Kürtlerin boyun eğmeyeceğini belirtti. Kurbanoğlu"7 Haziran akşamı bu oluşturulmak istenen zulme karşı Kürt halkı birlik ve beraberlikle, haklı olduğu mücadelesine bir adım daha yaklaşacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Selim Kurbanoğlu Nursel Aydoğan Yenişehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title