Haberler

Aydınspor'un Altyapısı Önce 'Birlik' Olacak

Bu sezon sıfırdan kurulan Aydınspor’un altyapısı çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sezon sıfırdan kurulan Aydınspor'un altyapısı çalışmalarını sürdürüyor. Antrenörler Cavit Bulgulu ve İlhan Sarp ile birlikte üç ayrı kategoride çalışmalara başlayan miniklerin hevesli oluşu göz dolduruyor.

Efeler Halı Sahası ile Adnan Menderes Stadı yan sahalarında antrenman yapan Efsane takımın alt yapısının hedefi ilk olarak 'birlik' olmak. Sıfırdan kuruldukları için katılacağı liglerde şampiyonluk hedefi koymayacak olan siyah-beyazlıların antrenörlerinden Cavit Bulgulu, Aydınspor'un büyük bir aile olduğunu söyledi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Bulgulu, "Amacımız birlik-beraberlik ve samimiyet ortamları içerisinde çocuklarımızın akademik başarılarına destek sağlayarak, sportif anlamda en iyi eğitimi verebilmek. Aydınspor büyük bir aile. Aydınspor çatısı altında, çocuklarımıza forma ve arma aşkı ile Aydınspor ve Türk futboluna kazandırmayı hedefliyoruz"dedi.

Bulgulu, tüm takımlarla iyi ilişkiler içerisinde olacaklarının altını çizdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor Menderes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title