Haberler

Aydınspor'da İsyan

Güncelleme:

İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te futbolcular ve teknik heyet, son günlerde yaşanan sıkıntılarla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Sportif Direktör Ali Aydın'ın da katıldığı toplantıda yönetimi sert bir dille eleştiren teknik direktör Hüsnü Özkara, "Aydın'a gelirken çok büyük sözler verildi. Buna güvenerek, çok ciddi teklifleri geri çevirip üç yıllık sözleşme imzaladık. Bu sözler tutulsun. Gerçek Aydınlılar bu takıma sahip çıksın" dedi. Tunç Erlaçin ve Kaya Özcan dışında hiçbir yöneticinin takımla ilgilenmediğini söyleyen Özkara, şölebdevam etti:

"Pazar günü 2 saat kala maça gelen genel kaptanla futbolcu arasında nasıl bir bağ oluşabilir? Bayram günü kulüpte bizi karşılayan, bir şeker ikram eden yönetici olmaz mı? Diğer kulüplerine bayram geliyor da, Aydın'a gelmiyor mu? Her şey maddiyat değildir. Kartal maçından sonra pazar gününe kadar burada kimseyi göremedik."

Futbolcularına övgü yağdıran Hüsnü Özkara, bu konuda şöyle dedi:

"Hayatımda bu kadar kaliteli bir oyuncu grubuyla çalışmadım. Aydınlılar bu çocuklarla gurur duymalı. Giresunspor yenilgisinden sonra tribünler, futbolcuları çağırıp alkışladı ancak küçük bir grubun stat dışında takıma saldırıp küfretti. Küfredenin anası babası var da, bizim yok mu? Onlarınki ana da bizimki değil mi?"

Futbolcular: "Yasal yollara başvuracağız"

Futbolcular ise sıkıntıların kamuoyu tarafından bilinmesini istediklerini, pazartesi gününe kadar paraları ödenmediği takdirde yasal yollara başvuracaklarnını söylediler. Geciken ödemeler konusunda kendilerine 6 kez söz verildiği halde tutulmadığını açıklayan futbolcular, şöyle devam ettiler:

"Pek çok takımda ekonomik sıkıntı gündeme gelince idman boykotu yapılıyor. Biz bunun doğru olmadığını biliyoruz. Kesinlikle bırakıp gitmek, kulübü federasyşona şikayet etmek gibi bir niyetimiz yok. Bizim ailelerimiz, sorumlu olduğumuz kişiler var. Alacaklarımızın ödenmemesi halinde yasal yollardan hakkımızı ararken, antrenmanlarımızı aksatmayacağız. Sahada çıktığımızda terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz."

AYDIN: 'BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR"

Sportif Direktörü Ali Aydın, basın toplantısının isyan ve tehdit olarak algılanmamasını istedi. Camiada bilgi kirliliği yaşandığını ve olaylara açıklık getirmek istediklerini söyleyen Aydın, Giresunspor yenilgisi sonrası yapılan saldırıya tepki gösterdi. Ali Aydın, "Aydınspor 1923'e yakışmayan bu tür olayların, sezon başından bu yana hep aynı 3-4 kişi tarafından yapıldığını görüyoruz. Bunları anlamış değiliz" dedi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Hüsnü Özkara Giresunspor Ali Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title