Haberler

Aydınspor 1923 Transferde Noktayı Koydu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 16 isim ile sözleşme imzalayarak transferi kapattığını açıkladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 16 isim ile sözleşme imzalayarak transferi kapattığını açıkladı. Geçen yılki takımdan 8 oyuncu kalırken takımdaki bazı oyuncuların hocanın raporu doğrultusunda kiralık olarak takımdan gönderilebileceği öğrenildi.

Aydınspor 1923'te sezonun tamamlanmasının ardından bir çok oyuncu ile yollar ayrılırken takım adeta sil baştan yeniden oluşturuldu. Takımdaki transferlerle ilgili basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Özgür Keskin, transferi noktaladıklarını açıkladı.

Başkan Yardımcısı Erdal Karakavukoğlu, yönetim kurulu üyesi Cavit Eskici ve sportif direktör Ufuk Gezeroğlu'nun da katıldığı basın toplantısında konuşan Başkan Keskin, çok iyi bir takım oluşturduklarını bu takımın ligde play off sınırlarında yer alacağını söyledi. Kimseden maddi destek talebinde bulunmayacaklarını ifade eden Başkan Özgür Keskin, Aydınlılardan maçlara gelmelerini istedi.

BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ

Bilet fiyatlarını da belirlediklerini dile getiren Başkan Keskin, "Kapalı tribün 10 TL açık tribün 5 TL olarak bilet fiyatlarını belirledik. Ayrıca kapalı tribünün kombine fiyatımız 130, açık ise 75 TL olacak. Önümüzdeki haftadan itibaren kombine satışlarımız başlayacak" dedi.

BORÇ 1 MİLYON 200 BİN TL DÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta görevi devraldıktan sonra futbolcu transferlerinin yanı sıra kulübün mali yapısını da incelediklerini kaydeden Keskin, 5 Milyon 850 Bin TL olan kulübün borcunu bağışlarla 4 Milyon 625 Bin TL'ye indirdiklerini açıkladı. Borçları 7 ay içerisinde temizlemeyi hedeflediklerin kaydeden Keskin, "Aydınspor 1923'ü örümcek yuvası olmaktan temizleyeceğiz" dedi.

12 OYUNCU GİTTİ

Aydınspor 1923'te geçtiğimiz sezondaki kadrodan Ahmet Altın, Uğur Arslan Kuru, Erdi Bakırcı, Bayram Çetin, Sefa Aksoy, Gürcan Gözüm, Onur Dinç ve Engin Tuna kaldı. Geçtiğimiz sezondaki kadrodan Ahmet Kesim, Samet Kumbaşı, Aykut Yenen, Caner Metin, Altan Aksoy, Zihni Aydın, Savaş Yıldızhan, Murat Uluç, Hacı Kalın, Umut Kaya, Emre İşçiler ve Seçkin Getbay takımdan ayrıldı.

16 OYUNCU GELDİ

Aydınspor 1923 yeni sezon öncesi İnegöl'den Berkay Günay, Sandıklı'dan Kemal Akbaba, Sancaktepe'den Gökhan Güney, Denizli Belediyespor'dan Serkan Özdemir, Fenerbahçe'den Hasan Erbay, Beşiktaş'tan Mertcan Demirer, Göngören'den Memet Şen, Giresun'dan Gazenfer Aydın, Gaziosmanpaşa'dan Ramazan Karaca, Eyüp'ten Sezer Sezgin, Pendik'ten Emre Yıldırım, Başakşehir'den Aydın Kalak, Alanya'dan Şamil Ünal, Sivas 4 Eylül'den Murat Uçar, Göztepe'den Aytek Aşıkoğlu'nu renklerine bağladı - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdal Karakavukoğlu Aydınspor 1923 Altan Aksoy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title