Haberler

Aydınspor 1923'te Türen'den Yeşil Işık

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'te dün yapılması gereken olağanüstü genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için 20 Ekim'e ertelenirken, daha önce adaylığa sıcak bakmadığını açıklayan mevcut Başkan Hidayet Türen kendisine ve ekibine destek verilmesi halinde görevini sürdürebileceğini söyledi.

Şu ana göreve talip bir kişi ya da grubun çokmadığını dile getiren Türen, "Elbette kulübü iyi yöneteceğine inandığım biri çıkarsa kendisine seve seve destek veririm. Ancak şu anda kimse yok. Biz de kulübü sahipsiz bırakmayız. Göreve devam etmemiz için camiadan büyük baskı görüyoruz. Hafta sonu oynayacağımız İnegölspor maçının ardından net kararımı vereceğim" diye konuştu.

Bu arada  Aydınspor 1923'te sakatlıkları bulunan defans oyuncuları Süleyman ve Erdi son idmanda yer almadı. Siyah beyazlı taraftarlar da antrenmana gelerek oyunculara baklava ikram etti.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title