Haberler

Aydınspor 1923'te 'Keskin'aday

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydın spor 1923'ün yöneticilerinden Özgür Keskin, başkan adaylığını açıkladı.

Çarşamba günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Aydın spor 1923'te adaylığını ilk açıklayan isim Özgür Keskin oldu. Nevzat Biçer Parkı'ndaki bir restaurantta açıklama yapan Özgür Keskin, hızlı çalışan, daha başarılı ve daha kurumsal kimliğe bürünmüş bir takım için aday olduklarını söyledi. Kongre öncesi Aydın spor 1923'te konuşulanların yakışmadığını ifade eden Keskin, "Aydın spor 1923'ün bir borç batağına sürüklendiği anlatılırken biz bu tablonun bu kadar karanlık olduğuna inanmıyoruz. Teknik ve idari kadro ile birlikte şehri kucaklamak istiyoruz. Bu takım Aydın'ın, Aydın'da yaşayan 7'den 70'e herkesin takımdır. Bu takımın arması ve renkleri bir daha alt liglerde olmaması için, kendi kendine yeten bir kulüp olarak gelecek başarılara imza atması için, ben ve arkadaşlarım bir araya geldik. Biz kendimizi asla Aydın spor 1923'ten ve Aydın'ın her branştaki spor camiasından yukarıda görmeyeceğiz" dedi.

ŞEFFAF OLACAĞIZ

Aydınspor 1923'ün kapısının herkese açık olacağını ifade eden Özgür Keskin, sözlerine şöyle devam etti: "İlk hedefimiz yaklaştığımız yeni sezon öncesi takım içerisinde sıkıntıları kısa vadede gidermek olacaktır. Takımımızın ligin ilk maçı olan Bayrampaşa maçında sahaya sorunsuz çıkmasını sağlayacağız. Kongre sonrasında şayet göreve gelirsek, baştan aşağıya köklü bir değişimle kulüpte ne var, ne yok her şeyi Aydın kamuyouna açacağız. Daha sonra Aydınspor 1923'ün önüne daha rahat ve daha huzurlu bakabilmesi için kolları sıvayacağız. En önemli projemiz Aydınspor 1923'ün alt yapısında devrim yapmak olacak. Bugün baktığımızda hemen dibimizdeki Manisaspor Aydın'daki yetenekleri toplayıp paralar kazanıyor. Aydınlı yetenekler 15-16 yaşına geldiğinde Aydın dışındaki kulüplere bundan sonra gitmeyecek. Aydınlının sırtından başka kulüplerin para kazanmasına izin vermeyeceğiz. Aydın'da bir futbolcu fabrikası kurarak öyle herkesin diline doladığı kalıcı gelirler peşine düşmeyeceğiz. Aydınspor 1923'ün en önemli kalıcı geliri, kendi bünyesinden çıkardığı futbolcuları Türk futboluna kazandırmak olacaktır"

TARAFTARA ETKİN GÖREVLER VERECEĞİZ

Şu an elde bulunan kadroya birkaç transfer yapılması gerektiğine inandıklarını anlatan Keskin, şöyle konuştu: "Kongre sonrasında teknik heyetle bir araya gelerek kadrodaki son durumu masaya yatıracağız ve gerekli bölgelere transferleri yapacağız. Taraftarımızın içi rahat olsun. Bizim en büyük güvencemiz Aydınspor 1923 taraftar grubudur. Taraftar grubumuzun isteklerini önemseyeceğiz ve Aydınspor 1923 yönetiminde onların da söz hakkı olduğu düşüncesi ile onlara kulüp içerisinde etkin görevler vereceğiz. Önce taraftarla kenetlenip başarı için medyası, taraftarı, esnafı, iş adamı ile hep birlikte çalışmanın formüllerini arayacağız"

ÇERÇİOĞLU'NUN GÖLGESİ YETER

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Keskin, ismi dedikoduya karışmış hiç kimseye yönetimde yer vermeyeceklerini söyledi. Keskin, Aydınspor 1923'ün şu anki başkanı Şahin Kaya ile geçmişte ticari ilişkilerinin bulunduğunu, ancak ticari ilişkisinin sonlandığını ifade ederek şunları söyledi: "Özlem Hanım, bu kulübün olmazsa olmazı. Maçlara gelsin yeter. Bize gölgesi yeter. Kulübümüzü kendi gelirleriyle dönen bir hale getirmek istiyoruz." - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title