Haberler

Aydınspor 1923'te Kartalspor Maçı Hazırlığı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün Teknik Direktörü Akif Başaran, 25 Şubat Çarşamba günü oynanacak Kartalspor maçına iyi hazırlandıklarını, kayıp istemediklerini bildirdi.

Başaran, kötü hava koşulları nedeniyle hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tokatspor maçının ertelendiğini hatırlattı.

Ertelemenin Kartalspor maçı hazırlıkları açısından iyi olduğunu söyleyen Başaran, şunları söyledi:

"Çarşamba günü oynayacağımız Kartal maçına iyi hazırlandık. Kayıp istemiyoruz. Kötü hava şartlarında oynayıp, geri dönerek Kartal maçına çıkmak bizim için çok zor olacaktı. Bu süre sakat oyuncular açısından da iyi oldu. Özellikle Berkay'ın maç oynamadan sakatlık süresini geçirmesi bize bir sonraki maç için avantaj sağladı. Onun dışında oyuncularla daha fazla çalışma imkanı bulduk ve oyuncularımızı Kartal maçına daha iyi hazırlamak için bir fırsat doğdu."

Başaran, sezonu sakatlığı nedeniyle kapatan Gürcan, sakatlığı süren kaleci Muhammet ve Berkay'ın kadroda yer almayacağını, taraftarın desteğini beklediklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Aydınspor 1923 Kartalspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title