Haberler

Aydınspor 1923'te Kale Ulaş'a Emanet

Aydınspor 1923’te son antrenmanda dizinden sakatlanarak moralleri bozan başarılı eldiven Evren Özyiğit Ankaragücü maçında kaleyi siyah beyazlıların diğer tecrübeli kalecisi Ulaş Güler’e teslim etmeye hazırlanıyor.

Aydınspor 1923'te son antrenmanda dizinden sakatlanarak moralleri bozan başarılı eldiven Evren Özyiğit Ankaragücü maçında kaleyi siyah beyazlıların diğer tecrübeli kalecisi Ulaş Güler'e teslim etmeye hazırlanıyor.

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 hafta sonu evinde ağırlayacağı Başkent ekiplerinden Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yörük Ali Efe Tesisleri'nde yapılan antrenmana kaleci Evren dışında tam kadro olarak katılan siyah beyazlılar düz koşu ile başlayan antrenmanda beşe iki top kapma ve ikili mücadele üzerine çalışma yaptı. Teknik Direktör Tarık Daşgün koordinatörlüğünde gerçekleşen idmanda siyah beyazlıların antrenmanı istekli ve arzulu geçirmesi teknik heyeti sevindirdi. Hafta sonu Evren'in yerine kaleye geçmesi beklenen tecrübeli kaleci Ulaş Güler de Ankaragücü maçına ciddi bir şekilde hazırlanırken antrenmanda yaptığı başarılı kurtarışlarla da dikkat çekti. Hafta sonu tüm dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanan kaleci Ulaş, Teknik Direktör Tarık Daşgün tarafından özel motive ediliyor.

"ULAŞ'IN TECRÜBESİ BİZE YETER"

Evren'in boşluğunda kaleyi tecrübeli eldiven Ulaş'a teslim etmeye hazırlanan Tarık Daşgün, Ulaş'a güvendiğini ifade ederek, "Ulaş bu takımın hazır kalecisidir. Çünkü antrenmanlarda kalecilerimiz çok iyi çalışıyorlar. Ulaş yaş olarak büyük olduğu için iyi bir kaleciliğin yanında takıma çok iyi ağabeylik yapıyor. Bu anlamda Ulaş'ın takım içindeki bu pozisyonu hafta sonu maç için çok fazla düşündürmüyor ve bu özelliğini de sahaya mutlaka yansıtıp tecrübesini konuşturacaktır. Ulaş'ın Ankaragücü maçında çıkıp elinden geleni yapacağına sonuna kadar inanıyorum. Ulaş'ın tecrübesi bize yeter" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Evren Özyiğit Ankaragücü Ulaş Güler Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title