Haberler

Aydınspor 1923'te Gürpınar İddialı

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'te teknik direktörlük görevine getirilen Necat Gürpınar imza töreninde iddialı açıklamalarda bulundu.

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'te teknik direktörlük görevine getirilen Necat Gürpınar imza töreninde iddialı açıklamalarda bulundu.

Bazı taraftarların uzun süredir takım çalıştırmadığı yolundaki eleştirilerine katılmadığını dile getiren Gürpınar, "Fazla takım çalıştırmak başarı için tek koşul değildir. Dünyanın en başarılı teknik adamları her zaman az takımda görev yapmıştır" dedi.

11 yaşından bu yana futbolun içinde yer aldığını dile getiren Gürpınar, "Futbolun içinde yer aldığım sürece en üst seviyeleri gördüm. Federasyonda görevliyken Şenol Güneş'le Dünya Kupası, Mustafa Denizli ve Fatih Terim'le Avrupa Şampiyonası'nı yaşadım. 1982'den bu yana tüm Dünya Kupası maçlarını yerinde izledim. UEFA'ya bağlı ülkelerin antrenörlerini eğittim. Yeterince tecrübem var" diye konuştu.

Aydınspor 1923'ün kadrosunda üst düzey futbolcuların yer aldığını dile getiren 59 yaşındaki teknik adam, şimdilik transfer yapmayı düşünmediklerini söyledi. Başarılı olacağına inandığını sözlerine ekleyen Necat Gürpınar konuşmasını şöyle tamamladı: "Mevcut futbolcularımı tanımadan takviye istemem mümkün değil. Şu an için kadrom yeterli ve kaliteli. Aydın'ın ve bu kent futbolunun benim kalbimde ayrı bir yeri var. Efeler diyarında olmaktan gurur duyuyorum. Tüm enerjimi takımımın başarısı için harcayacağım. Buraya bir devi uyandırmaya geldim. Tüm kentle birlik ve beraberliği sağlayarak hedeflerimize ulaşacağız. Benim futbolda hiçbir zaman B planım olmamıştır, hep A planıyla hareket ettim. Elbette tek başıma bazı şeyleri başaramam, el birliği ile çalışacağız."

ALTYAPI PARÇAMIZ OLACAK

Aydınspor 1923'ün yeni teknik direktörü Necat Gürpınar, altyapının da takımın bir parçası olduğunu dile getirdi. "Ben A takımın değil, Aydınspor 1923'ün teknik direktörüyüm" diyen Gürpınar, "Bu kulüpte her futbolcunun profesyonel takımda oynama şansı var. Genç oyuncularımıza her zaman kapımız açık olacak. O nedenle altyapı olmadan hareket edemeyiz. Futbolcu gelişimini yakından takip edeceğiz. Antrenörlerimizin de donanımı çok önemli. Alyapı hocalarımızın hepsi benim yardımcılarım olacak" dedi.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Denizli Aydınspor 1923 Şenol Güneş Gürpınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title