Haberler

Aydınspor 1923'te Forma Savaşı

Sezona kaosla başlayan Aydınspor 1923, yeni sezona 27 kişilik kadroyla başlayacak.

Sezona kaosla başlayan Aydınspor 1923, yeni sezona 27 kişilik kadroyla başlayacak.

Bir ara 40 kişi üzerinde bir arada çalışan Efeler'in tesisleri resmen 'futbolcu geçen hanı'na dönerken, teknik direktör Osman Aktar ve ekibi neşteri vurdu. Efeler'de içinde altyapı oyuncularının da bulunduğu 14 kişilik grup altyapı tesislerine gönderilirken, hızla süren hazırlıklarla birlikte maç motivasyonu da sağlanmaya çalışılıyor. Uyum aşamasında doğal olarak sıkıntı yaşayan Efeler'de sezonun ilk maçı olan Bayrampaşa maçının performansı bekleniyor. Yeni Başkan Özgür Keskin ile yola çıkacak Efeler'de başkanın tanınmaması handikap taşırken, Adnan Menderes Stadı'nın dolması ligin ilk 5 haftasındaki alınacak sonuçlara bakıyor. Her bölgede bol alternatife sahip olan Efeler'de Murat Uluç'un gitmesiyle boşalan forvet bölgesinde bir çok oyuncu bulunuyor. Efeler'in uyumu sağlaması ve yönetimin işi başarabileceğini şehre inandırması ve futbolcu ücretlerini zamanında ödemesi takdirde başarılı olmaması zor değil. İşte Aydınspor 1923'ün analizi:

KALE

Ahmet Altın, Aydın Kalak,Onur Dinç,Engin Tuna ve altyapıdan Timur Çakıroğulları'na sahip olan Efeler'de Ahmet Altın favori. İkinci kalecilik için Aydın, Engin ve Onur'un yarışacağı siyah-beyazlılarda Ahmet Altın, genç oyunculara tecrübesini katacak. Genç oyunculara antrenmanlarda ve saha dışında ağabeylik yapan tecrübeli eldivene bu sezon çok iş düşebilir.

SAVUNMA

Sağda Uğur Arslan Kuru'ya rakip olarak Galatasaray'dan gelen Serdar Rahman Bilik bilindiği gibi takımdan ayrıldı.Ortada Hasan Erbey,Aytek Aşıkoğlu,Bayram Çetin ve solda Erdi ile Serkan Özdemir'e sahip olan Efeler'de savunmada uyum sağlandığı takdirde sıkıntı yaşanmayacağa benziyor.Tandemde Bayram ile Aytek'in ön plana çıkması beklenirken, Hasan Erbey'in iyi bir alternatif olacağı gözleniyor. Aytek, hazır oluncaya kadar Hasan Erbey oynayabilir. Belki de formayı hiç vermez. Solda ise, Erdi Bakırcı ile Aydınlıların yakından tanıdığı Serkan Özdemir bulunuyor. Serkan'ın henüz hazır olmadığı gözlenirken, Erdi istikrarıyla bu bölgede favori.

ORTA ALAN

Teknik direktör Osman Aktar'ın oyunu kurduğu ve yönettiği alan olan orta sahada Aktar, pas hatası istemiyor. Orta saha oyuncularından oyunu hızlı ve isabetli oynamalarını, savunma ile forvet arasındaki mesafeyi orantılı tutmasını istediği orta alanın göbeği çok güçlü. Genç yıldız Gürcan, Sefa, Şamil,Emre, Ramazan gibi oyunculara sahip olan Aktar, bu bölgenin önünde Berkay ve Mertcan'a sahip. Berkay, ilk 11 için favori gözükürken, Mertcan antrenmanlarda sergilediği tavır ve performansla her an formayı alabileceğini gösteriyor. PTT1.Lig'den gelen Mertcan, her an her şeyi yapabilecek kapasitede. Sağ tarafta Mehmet Murat Uçar, Mustafa Şen gibi oyunculara sahip Aydınspor 1923'te bu bölgede hücum oyuncusu Kemal Akbaba'da forma giyebilecek kapasitede. Tam anlamıyla forma savaşının yaşanması beklenen bölgelerden biri sağ ön.Sol tarafta ise, Sezer Sezgin gibi kaliteli bir ayağa sahip Efeler'de bu bölgede de çok alternatif yok. Yeni Malatyaspor'da gelen Mustafa Şen'i de bu bölgede deneyebilecek olan Efeler'de şu an fazla kilolarına rağmen Sezer Sezgin favori.

CADI KAZANI FORVET

Efeler'de hücum bölgesi ise tam alanıyla cadı kazanı. Mehmet Al ile forvette adeta bomba patlatan Efeler'de, Mehmet Şen ve Gökhan Güney gibi iki tecrübeli isim aportta bekliyor. Aydınlıların yakından tanıdığı Hasan Kaşıkara'da dikkat çekerken, genç golcü aradan sıyrılabilecek kapasitede. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Serkan Özdemir Ahmet Altın Bayrampaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title