Haberler

Aydınspor 1923'te Başaran Sesleri

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 3 hafta sonunda 1 puan aldıktan sonra teknik direktörü Muharrem Uğur'la yollarını ayıran Aydınspor 1923, eski çalıştırıcısı Akif Başaran'la görüştü.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 3 hafta sonunda 1 puan aldıktan sonra teknik direktörü Muharrem Uğur'la yollarını ayıran Aydınspor 1923, eski çalıştırıcısı Akif Başaran'la görüştü.

Başkan Fatih Atay'ın tecrübeli teknik adamla bizzat temasa geçtiği ifade edilirken Akif Başaran, geçen sezon görev yaptığı siyah beyazlı takıma yeşil ışık yaktüı. Aydınspor 1923'e dönmeye sıcak baktığını belirten Akif Başaran, şöyle dedi:

" Aydınspor 1923'te yeniden çalışmak bana mutluluk verir. Bugün Türkiye Kupası'nda oynanacak Anadolu Üsküdar ve pazar günkü Keçiörengücü maçlarının ardından tekrar yönetimle konuşacağız. Ben prensipte Aydınspor 1923'ün teklifini kabul ettim. İşin resmiyet kazanmasını bekliyorum."

Bu arada yönetimin Akif Başaran'ın yanı sıra Ercüment Coşkundere, Hakan Çimen ve Murat Bölükbaşı'nı da listesine aldığı bildirildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Fatih Atay Aydınspor 1923 Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title