Haberler

Aydınspor 1923'te Ayberk ve Mert'le Yollar Ayrıldı

Aydınspor 1923’te devre arasında takıma dahil edilen genç oyunculardan Ayberk Kös ve Mert Sinan Pekesen ile yollar ayrıldı.

Aydınspor 1923'te devre arasında takıma dahil edilen genç oyunculardan Ayberk Kös ve Mert Sinan Pekesen ile yollar ayrıldı.

Aydınspor 1923 kadrosunu bir yandan yeni transferle güçlendirirken bir yandan da ara transfer döneminin bitmesine az bir süre kala bazı futbolcularla da yollarını ayırıyor. Son olarak Teknik Direktör Tolga Doğantez döneminde kadroya dahil edilen genç oyunculardan Mert Sinan Pekesen ve Aydınlı Ayberk Kös ile yollar ayrıldı. En son Bucaspor ile oynanan kupa maçında şans bulan her iki oyuncu istenilen performansı gösteremeyince siyah beyazlı teknik heyet tarafından gözden çıkarıldı. Mert Sinan Pekesen'in eski takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a dönmesi beklenirken Ayberk Kös'ün de takım aradığı öğrenildi. Ayberk, siyah beyazlı forma ile bir maça çıkarken Mert Sinan Peksen de 3 kez siyah beyazlı formayı terletti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Ayberk Kös Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title