Haberler

Aydınspor 1923 Taraftardan Destek Bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün yönetim kurulu, iç saha maçlarını kadın ve öğrencilerin 1 liraya izleyebileceklerini açıkladı.

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, yaptığı açıklamada, deplasmanda Turgutluspor'u yenerek önemli 3 puanı aldıklarını belirtti. Lider Yeni Malatyaspor ile puan farkının 4'e indiğini hatırlatan Macaroğlu, dikkatlerin pazar günü oynanacak Trabzon 1461 maçına çevrildiğini kaydetti.

Taraftarın desteğinin önemine değinen Macaroğlu, kulüp yönetiminin bu yönde önemli bir karar aldığını ifade ederek şunları söyledi:

"Önümüzdeki dönemde kritik maçlara çıkacağız. Bu karşılaşmada taraftarımızın stadı doldurarak bizi desteklemesini istiyoruz. Kulüp yönetim kurulu yaptığı toplantıda, Adnan Menderes Stadı'nda hafta sonu karşılaşacağımız 1461 Trabzon maçını öğrenciler ve kadın taraftarların 1 liraya izlemesini kararlaştırdı. Yönetimin kararı gereği bu uygulama, iç saha maçları olan Tarsus İdmanyurdu, Hacettepespor, Centone Karagümrük ve Körfez İskenderunspor karşılaşmalarında da geçerli olacak."

Kale arkası tribünün kadın ve öğrenci taraftarlar için ayrılacağını belirten Macaroğlu, taraftarı stada davet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Yeni Malatyaspor Aydınspor 1923 Turgutluspor Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title