Haberler

Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Gezeroğlu Açıklaması

"Deplasmanda alınan bir puanın önemli olduğunu düşünüyorum"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün sportif direktörü Ufuk Gezeroğlu, 1461 Trabzon deplasmanından alınan bir puanın önemli olduğunu söyledi.

Gezeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın çok kötü bir zeminde oynandığını, futbolcuların bu zemine rağmen iyi oyun sergilediklerini ifade etti.

Saha koşulların nedeniyle bazı futbolcuların 45 dakikalık devrede 75 dakika oynamışcasına yorulduğunu kaydeden Gezeroğlu, "Bu takımın iyi sahada neler yapacağını herkes gördü. Tokat ve Trabzon maçlarında şans bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik 16 puanımız olurdu. Bu zorlu deplasmanda alınan bir puanın önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Gezeroğlu, futbolcuların maddi sıkıntı içinde olduğunu ifade ederek, şunları belirtti:

"Bıçak kemiğe dayanmak üzere. Bu haftaki maç futbolcuların bekledikleri son hafta. Bu hafta futbolculara bir nebze para verilirse, bıçağın kemiğe dayanmasını önleyebiliriz. Bu kadar beklemelerinin nedeni Aydın'ın büyüklüğünü bilmeleri." - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Aydınspor 1923 Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title