Haberler

Aydınspor 1923, 'Şampiyonluk' Hedefiyle Yola Çıkıyor

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Aydınspor 1923'ün yeni teknik direktörü Bahaddin Güneş, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Yeni sezonda kesinlikle mücadeleden vazgeçmeyen ve sonuç ne olursa olsun maçtan kopmayan bir takım görüntüsü vereceklerini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Kulübümüz Türk futbolunun en önemli markalarından biri. Böyle bir camiada görev yapmak beni onurlandırdı. Sezon sonunda takımızın adını PTT 1'inci Lig'e yazdıracağız" dedi.

Takımdaki futbolcuları yakından tanıdığını da ifade eden Güneş, "Kaliteli bir kadroya sahibiz. Yönetimle yaptığım görüşmede 3 ya da 4 nokta transfer istediğimi bildirdim. Ayrıca Türkiye Şampiyonu şampiyonu olan U17 takımımız var. Oradan da en az 5 oyuncuyu takıma kazandıracağız" dedi.

Öte yandan Aydınspor 1923'ün iç transferde anlaşmaya çalıştığı golcüsü Uğur Tülümen'e Keçiörengücü'nün talip olduğu öğrenildi. Uğur'un bu hafta yönetimle masaya oturarak son kararını vermesi bekleniyor.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Uğur Tülümen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title