Haberler

Aydınspor 1923 Orta Sahayı Ömer Karancı'yla Güçlendirdi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’te ara transfer sezonunun bitmesine üç gün kala Bayrampaşa’da forma giyen orta saha oyuncusu Ömer Karancı’yı renklerine bağladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'te ara transfer sezonunun bitmesine üç gün kala Bayrampaşa'da forma giyen orta saha oyuncusu Ömer Karancı'yı renklerine bağladı.

Aydınspor 1923'te ara transfer döneminin bitmesine üç gün kala transfer hareketliliği yaşanıyor. Mehmet Murat Uçar'ın yerine transfer edilen Ali Say'ın da takımdan ayrılması üzerine Aydınspor 1923, Bayrampaşa'da forma giyen Ömer Karancı'yı bir buçuk yıllık renklerine bağladı. Top sürme ve hızlılığı ile bilinen Ömer Karancı siyah beyazlı ekiple ilk antrenmanına çıkarak çalışmalara başladı. Bugüne kadar çeşitli takımlarda 68 karşılaşmaya çıkan Ömer, 41 maça ilk 11'de başlarken rakip fileleri de 5 kez havalandırdı. Ömer, bu süreçte toplam 4 bin 139 dakika top koşturdu.

ÖMER KARANCI KİMDİR?

Aydınspor 1923'ün yeni transferi olan 23 yaşındaki genç yetenek Ömer Karancı 2010 yılında Adanaspor'da profesyonelliğe geçiş yaptı. Ömer, 2010-2011, 2011-2012 yıllarında Adanaspor ile toplam 4 maça çıkarken 2012-2013 sezonunda da 15 defa Girensunspor forması giydi. 2013-2014 sezonu başında Tarsus İdman Yurdu'na transfer olan Karancı, burada 16 maçta forma şansı bulurken, aynı sezonun ikinci yarısında Adanaspor'a geri dönerek 14 maçta top koşturdu. 2014-2015 sezonunda Menemen Belediyespor'da başarılı bir sezon geçiren Karancı 22 karşılaşmada sahada yerini aldı. 2015-2016 sezonunda Bayrampaşa ile anlaşan Ömer İstanbul ekibi ile 7 maçta şans buldu. Bayrampaşa ile sezon sonuna kadar anlaşması bulunan Ömer sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek siyah beyazlılara imza attı.

İKİ TECRÜBELİ FORVET YOLDA

Öte yandan Aydınspor 1923 yönetiminin bir veya iki oyuncu daha alacağı öğrenilirken forvet hattında önemli isimlerle görüştüğü belirtildi. Siyah beyazlı yöneticilerin PTT 1. Lig'de forma giyen bazı oyunculara teklif götürdüğü iddia edilirken Aydınspor 1923'ün ara transferin son gününe kadar gol yollarındaki sıkıntıyı çözecek hamleler yapması planlanıyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Mehmet Murat Bayrampaşa Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title