Haberler

Aydınspor 1923 Kötü Gidişata Dur Demek İçin Kurban Kesti

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te kötü gidişata son verilmek amacıyla kulüp tesislerinde kurban kesildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te kötü gidişata son verilmek amacıyla kulüp tesislerinde kurban kesildi.

Kulübün eski Başkanı ilhan Günendi tarafından kurban kesilirken, birliktelik mesajı verildi. Kurban kesimi öncesinde yöneticiler,teknik heyet ve futbolcular konuştu.

Aydınspor 1923 tesislerinde yapılan kurban kesim törenine siyah-beyazlı kulübün eski başkanı İlhan Günendi'nin yanı sıra,Kulüp Başkanı Süha Bayırlı,Sportif Direktör Ali Aydın,teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Bucaspor maçını televizyondan izlediğini ve takımın üzerinde bir şanssızlık olduğunu gördüğünü ifade eden Aydınspor 1923'ün eski Başkanı İlhan Günendi, "Üzerimizde şanssızlık olduğunu gördük. Bizde hem şanssızlığı kırmak, hem de birlik-beraberlik mesajı vermek amacıyla kan dökelim dedik. Her zaman, dışarıdan da olsak Aydınspor 1923'ün yanındayız. Şu anda biraz daha sabrın lazım olduğunu görüyorum. Çalışma ile sabır birleştiğinde inanıyorum ki Aydınspor 1923 daha iyi yerlere gelecek"dedi.

Aydınspor 1923'ün kaptanı Hakan Macit'te takımın üzerinde bir aksilik olduğunu söyledi. Takım olarak birbirlerine güvendiklerini kaydeden Hakan Macit, "Üzerimizde bir aksilik var. Bu aksiliği atmak istiyoruz. Elimizden geleni yaparak daha iyi sonuçlar elde edeceğiz" diye konuştu.

Kulüp yöneticilerinden Erdal Sakallı ise, takımın arkasında duracaklarını ifade etti. Sakallı, başarıya hep beraber ulaşacaklarını söyledi. Aydınspor 1923'ün altyapıdan sorumlu yöneticisi Kaya Özcan, Bucaspor maçında izledikleri takımın iyi takım olduğunu söyledi. Oynanan oyun sonrasında takımına yönelik inancının arttığını ifade eden Özcan, "Biz gerçekten iyi takımız. Buca maçında takımımızı koltukların kabararak izledim. Biz oyuncularımıza güveniyor ve inanıyoruz. Daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

"MÜCADELE ÖDÜLLENDİRİLMELİ"

Kulübün eski Başkanı İlhan Günendi'ye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Aydınspor 1923 teknik direktörü Hüsnü Özkara, "120 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Maçtan sonra oyuncularıma yönetimden iyi mücadeleden dolayı prim isteyeceğimi söylemiştim. Oyuncularımın mücadelesinin ödüllendirilmesini istiyorum. Bu takımın önü açık. Aydınlı Emre Yaman'ı oyuna aldık. Altyapıdan Durmuş Ali ve Sezer'i de A takım kadrosuna alıyoruz. 5-6 oyuncuyu üst yapıya çekersek ne mutlu bize.İnşallah daha iyi olacağız. Yöneticilerimizin daha fazla yanımızda olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Aydınspor 1923'ün Başkanı Süha Bayırlı'da takımı kurduklarında iyi olması için kurduklarını söyledi. Şanssızlıklar yaşadıklarını ifade eden Bayırlı, "Bizden bir kurban isteniyordu. İşte kurban veriyoruz. Söylenecek çok şey olabilir. Ama birliktelik ve başarı için susmalıyız. Şu anda tek sorunumuz sportif başarı. Ama önümüzde 25 maç var. Hocamızın ve ekibimizin sonuna kadar arkasındayız"diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurban kesilirken, eski başkan Günendi kaptan Hakan Macit'in alnına kurban kanı sürdü. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Ali Aydın Bucaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title