Haberler

Aydınspor 1923 İnanıyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta dün Kocaeli Birlikspor'la ile evinde 0-0 berabere kalarak rakibini koltuktan indiren ve bitime 1 hafta kala play off yolunda İnegölspor'un 1 puan gerisine düşen Aydınspor 1923 umudunu kaybetmedi.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta dün Kocaeli Birlikspor'la ile evinde 0-0 berabere kalarak rakibini koltuktan indiren ve bitime 1 hafta kala play off yolunda İnegölspor'un 1 puan gerisine düşen Aydınspor 1923 umudunu kaybetmedi. Bu hafta Amed Sportif deplasmanına çıkacak siyah beyazlılar galibiyete kilitlenirken, rakibi İnegölspor'un da düşmeme mücadelesi veren Eyüpspor deplasmanında puan kayıbını bekleyecek. Takım kaptanı Erdi Bakırcı, play off inançlarını sonuna kadar sürdüklerini söyledi.

Kocaeli Birlikspor karşılaşmasında bu sezon taraftarı rekoru kırdıklarını ifade eden Erdi, "Rakibimizi yenip hiç hesap yapmadan ilk 5'e kalmayı hedefliyorduk. Başaramadık ama play off umutlarımızı da tüketmedik. Hiçbir şey bitmiş değil. Amed Sportif'i yenecek güçteyiz. Düşmemek için son kozlarını oynayan Eyüpspor'un da İnegöl'e kaybetmeyeceğine inanıyoruz" dedi. Siyah beyazlılar 33'üncü hafta sonunda 48 puanla 6'ncı, İnegölspor ise 49 puanla 5'inci basamakta yer alıyor.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 İnegölspor Eyüpspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title