Haberler

Aydınspor 1923 İlk Olarak 6 Oyuncuyla Görüşecek

Spor Toto 3.Lig takımlarından Aydınspor 1923, iç transferde ön görüşmelere bu akşam başlayacak.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923, iç transferde ön görüşmelere bu akşam başlayacak. Transfer komitesinin ilk olarak bugün akşam saatlerinde Okan, Altan, Bartu, Emin, Onur ve Ayhan ile görüşeceği öğrenildi.

İşleri dolayısıyla şehir dışında bulunan kulüp başkanı Hulisi Akşit'in yarın Aydın'a gelerek, iç transfer görüşmelerine transfer komitesiyle birlikte devam edeceği bildirildi.

Transfer komitesinde yer alan Aydınspor 1923'ün Başkan Yardımcısı Abdürrahim Tikbaş, teknik direktör Selahaddin Dinçel'in raporu doğrultusunda, takımda kalmasını istedikleri oyuncuları çağırdıklarını ifade etti. Futbolcularla öngörüşme yapacaklarını ifade eden Tikbaş, önümüzdeki günlerde, takımda kalacak isimleri açıklayacaklarını belirtti.

Tikbaş geçtiğimiz yıl takımda görev yapan Okan, Altan, Bartu, Emin, Onur ve Ayhan ile bugün

görüşme yapacaklarını ifade etti.

Tikbaş şu isimler ile iç transfer görüşmesi yapacaklarını kaydetti: "Okan Avcı, Kemal Bilal Türkoğlu, Ayhan Öztürk, Emin Ergün, Emre Gümüşkaya, Onur Dinç, Umut Kaya, Altan Aksoy, Mehmet Ali, Kaan Bartu Büyükyıldırım, Osman Bozdağ, Engin Tuna, Cevdet Topçu, Emre Yaman"

SİNAN VE SAVAŞ İLE DE GÖRÜŞÜLECEK

Kulüp başkan yardımcısı Tikbaş, geçtiğimiz yıl takımda kiralık olarak forma giyen Sinan Uzun ve Savaş Yıldızhan ile de görüşme yapacaklarını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdürrahim Tikbaş Aydınspor 1923 Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title