Haberler

Aydınspor 1923-Göztepe Maçına Doğru

Aydınspor 1923 Başkanı Bayırlı: "Göztepe'ye göre ligde daha rahatız, play off iddiamız ya da düşme gibi bir korkumuz yok, ancak takım olarak ligi en iyi şekilde, en üst sırada bitirmeyi hedefliyoruz"

Aydınspor 1923 Başkanı Süha Bayırlı, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bu hafta oynayacakları Göztepe maçına, play-off iddiaları ya da küme düşme tehlikeleri bulunmaması nedeniyle daha rahat çıkacaklarını belirterek, takım olarak ligi en iyi şekilde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bayırlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu Göztepe ile "Ege derbisinde" karşılaşacaklarını ifade ederek, Göztepe maçlarının kendileri için prestij açısından her zaman çok önemli olduğunu belirtti.

Göztepe maçına da her maç olduğu gibi kazanmak için hazırlandıklarını dile getiren Bayırlı, "Göztepe'ye göre ligde daha rahatız, play-off  iddiamız ya da düşme gibi bir korkumuz yok, ancak takım olarak ligi en iyi şekilde, en üst sırada bitirmeyi hedefliyoruz. Bizim için rakibin kim olduğu fark etmiyor. Takımımız her zaman ki gibi sahaya çıkıp kazanmak için mücadele edecek" dedi.

Bayırlı, iki taraf açısından da sahada güzel şeylerin olmasını ve mücadelenin centilmenlik havasında geçmesini arzuladıklarını sözlerine ekledi.

Göztepe taraftarı alınmayacak

Öte yandan, Göztepe taraftarlarının stada alınmayacağı karşılaşma için Aydın Emniyet Müdürlüğü pazar güvenlik önlemlerini arttıracak.

Pazar günü il sınırından itibaren kontrollerin yapılacağı ve Göztepe taraftarlarının stada yaklaştırılmayacağını bildirildi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Aydınspor 1923 Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title