Haberler

Aydınspor 1923, Dış Transferde Atağa Kalktı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ulaş Güler, Samet Göker, Kerem Çağatay ve Uğur Keskin’i renklerine bağladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ulaş Güler, Samet Göker, Kerem Çağatay ve Uğur Keskin'i renklerine bağladı.

Aydınspor 1923 dış transferde 4 isme imzayı attırarak yeni sezon çalışmalarını hızlandırdı. Aydınspor 1923, anlaşmaya vardığı 4 futbolcu ile sözleşme imzalayarak Keçiörengücü'den 35 yaşındaki Aydınlı Ulaş Güler'i, Sancaktepe Belediyespor'dan 21 yaşındaki Aydınlı Kerem Çağatay'ı, Bayrampaşa'dan 25 yaşındaki sol açık Uğur Keskin'i ve Osmanlıspor'dan Samet Göker'i renklerine bağlayarak 2'şer yıllık imza attırdı. Aydınspor 1923 Yörük Ali Efe Tesislerinde düzenlenen imza törenine Başkan Fatih Atay'ın yanı sıra yöneticilerden Olcay Polat, Hidayet Türen ve Fevzi Subaşı da katıldı.

"YENİ BİR SEZONA YENİ BİR ANLAYIŞLA YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ"

Yaptıkları transferlerin Aydınspor 1923'ü bir üst lige çıkaracaklarını inandıklarını dikkat çeken Kulüp Başkanı Fatih Atay, "Şu an itibariyle mali sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz. Kulübün hala daha ne kadar borcu olduğunu araştırıyoruz ve bulamıyoruz. Ekonomik anlamda bir karışıklık söz konusu. Ama inançlıyız. İmza atan futbolcu arkadaşlarımız özverili davrandılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Ekonomik sıkıntılarımızı aştığımız zaman emeklerinin karşılığını vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeni bir sezona yeni bir anlayışla yeni bir sayfa açıyoruz. Bu sayfada herkesin bir alın teri var. Sezon sonuna kadar daha çok mutluklar yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

"SABIRLI OLMAMIZ GEREKİYOR"

İç transferde birçok oyuncu ile anlaşılmamasında oyuncuların çok yüksek paralar istemelerinden kaynaklandığını işaret eden Atay, "Biz oyuncularımıza alacakları birtakım paralar önerdik fakat futbolcular çok yüksekten uçuyorlar. İki hafta önce istedikleri para ile şimdi istedikleri paralar arasında dağlar kadar fark var. Biz kulüp olarak ödeyebileceğimiz paraları teklif etmek durumundayız. Ödeyemeyeceğimiz paralarla sözleşme imzalanınca kulüplerin ne hale geldiğini görüyoruz. Yeni gelen oyuncularımız da fedakarlık yaptılar. Bizler kulüp borçlarını erittikten sonra futbolcu kardeşlerimizin emeklerini tam anlamıyla vereceğiz. Bu anlamda Aydınlıların da fedakarlık yapması gerekiyor. Ne kadar çok kombine alınırsa futbolcularımızın paralarını o kadar rahat öderiz. Bu takım benim şahsi bir takımım değil. Hep birlikte çalışarak Aydınspor 1923'ü borç batağından kurtarıp Aydın'a layık olan bir takım oluşturma gayreti içindeyiz. İyi bir takım kurmak için devamlı bir koşuşturmanın içindeyiz. Ama sabırlı olmamız gerekiyor" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fatih Atay Aydınspor 1923 Ulaş Güler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title