Haberler

Aydınspor 1923'den Kadın ve Öğrencilere Ucuz Bilet

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlik alan Aydınspor 1923 zirve yarışına dört elle tutunurken, yönetim son 5 iç saha maçında kadın ve öğrenci biletlerini 1 liradan satma kararı aldı.

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlik alan Aydınspor 1923 zirve yarışına dört elle tutunurken, yönetim son 5 iç saha maçında kadın ve öğrenci biletlerini 1 liradan satma kararı aldı. Buna göre 1461 Trabzon, Tarsus İdmanyurdu, Hacettepe, Centone Karagümrük ve Körfez İskenderunspor'la Aydın'da yapılacak karşılaşmalarda kadın taraftarlar ile ilk ve ortaokul öğrencileri için kale arkasında ayrılan bölümün biletleri 1 TL'den satılacak.

Son haftalarda iyi bir hava yakalayan takımın daha fazla desteğe ihtiyaç duyduğunu dile getiren Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, "Önümüzde birbirinden kritik karşılaşmalar var. Özellikle evimizdeki maçlarda taraftarlarımızın tribünleri doldurarak takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz. Bu yüzden de kadın ve öğrencilere tribünde özel bölüm ayırıp, ucuz bilet uygulamasıyla ilgiyi artırmayı amaçladık" şeklinde konuştu. Aydınspor 1923'de bir süredir sakat olan Berkay idmanlara başladı. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarsus İdmanyurdu Aydınspor 1923 Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title