Haberler

Sefa Aksoy Aydınspor 1923'de Ayrıldı

Güncelleme:

Aydınspor 1923'te bir süre önce alacakları ödenmediği için Futbol Federasyonuna başvuran Sefa Aksoy, siyah beyazlı kulüple yollarını ayırdı.

Aydınspor 1923'te bir süre önce alacakları ödenmediği için Futbol Federasyonu'na başvuran Sefa Aksoy, siyah beyazlı kulüple yollarını ayırdı.

Sefa'yla bir araya gelen yöneticiler, tecrübeli futbolcudan alacaklarının yarısını silmek koşuluyla takımda kalmasını istediler. Yönetimin talebini kabul etmeyen Sefa'nın sözleşmesini feshettiği ve eski kulübü Samsunspor'la el sıkıştığı öğrenildi.

Futbol Federasyonu'na başvuran futbolculardan Uğur'un parasını daha önce yatırıp ayrılmasını engelleyen yönetim, Sefa'yı takımda tutamazken Bayram ve kaleci Ahmet'le anlaşabilmek için kaynak arıyor.

Bu arada Pendiksporlu Arif Çoban'ın transferiyle ilgili girişimlerden sonuç alamayan yönetim, Ersel Aslıyürek konusunda Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'dan haber bekliyor. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title