Haberler

Aydınspo 1923'te Transfer Çalışmaları

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, devam eden transfer görüşmeleri kapsamında 4 futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, devam eden transfer görüşmeleri kapsamında 4 futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Transfer görüşmelerini sürdüren Aydınspor 1923, Tavşanlı Linyitspor'dan Mertcan Demirer, Bursa Nilüferspor'dan Kemal Akbaba, Sancaktepe Belediyespor'dan Gökhan Güney, Denizli BBSK'dan Serkan Özdemir ile anlaştı. Kulüp yöneticisi Erdal Karakavukoğlu verdiği bilgide dört oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, iç transferde görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Karakavukoğlu, İstanbul Güngörenspor'dan Mehmet Şen ile de görüşeceklerini belirtti.

TOROS ÜÇ MAAŞINI BAĞIŞLADI

Öte yandan, Altay ile teknik direktörlük için anlaşan Sportif Direktör Mesut Toros'un alacak olduğu dört maaşın üçünden fedakarlık ettiğini belirten Karakavukoğlu, "Mesut Hocamızın kalmasını istemiştik. Ancak, Altay'dan saha için teklif geldi. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Aydınspor 1923 için örnek bir davranışa imza attı" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Linyitspor Erdal Karakavukoğlu Bursa Nilüferspor Aydınspor 1923 Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title