Haberler

Aydınlılar Zeki Müren Şarkılarına Yoğun İlgi Gösterdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, “Zeki Müren Şarkıları” özel konseri ile Aydınlılara keyif dolu bir gece yaşattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, "Zeki Müren Şarkıları" özel konseri ile Aydınlılara keyif dolu bir gece yaşattı.

Aydınlılar "Zeki Müren Şarkıları" özel konserine büyük ilgi gösterdi. Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetiminde Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Şükran Güngör Sahnesi'nde gerçekleştirilen konsere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Aydınlı sanatseverler katıldı.

Aydın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, geceye katılanlara birbirinden güzel 23 Zeki Müren eseri seslendirdi. Aydınlılar zaman zaman eserlere eşlik ederken, Aydın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konser boyunca büyük alkış aldı.

Konsere gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten ve emeği geçenlere teşekkür eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, koro adına şef Nedim Tarımcıoğlu'na çiçek takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Mesut Özakcan Zeki Müren Aydınlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title