Haberler

Aydınlılar Volkikar Heyecanı Yaşadı

Aydın Büyük Şehir Belediyesi’nin desteklediği Malazgirt Meydanı’nda gerçekleştirilen Lassa V1 Challenge Aydın (Volkikar) Yarışı’nda ödüller sahibini buldu.

Aydın Büyük Şehir Belediyesi'nin desteklediği Malazgirt Meydanı'nda gerçekleştirilen Lassa V1 Challenge Aydın (Volkikar) Yarışı'nda ödüller sahibini buldu.

NTV Spor'dan canlı olarak da yayınlanan Lassa V1 Challenge Aydın yarışı için Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri M. Lütfi Baydar ve M. Fatih Atay, organizatörler ve izleyiciler alanda yerlerini aldı.

Lassa V1, sezonunun dördüncü yarışı için Aydın'a gelen Türkiye'nin motorsporları organizasyonu, festival şeklinde geçen şehir içi yarışlarının ilkini bu sene gerçekleştirdi. Heyecan dolu anlara sahne olan yarışma 3 kategoride mücadele verilirken Genel Klasman'da birinciliği Can Tolon kazandı. Yine Genel Klasman'da ikinci Dağhan Ünlüdoğan, üçüncü ise Koray Muratoğlu oldu. Lassa V1'de birinci olan pilot 10 bin TL, ikinci 4 bin TL ve üçüncü olan pilot 2 bin TL kazandı.

AYDINLILAR HEYECANLA İZLEDİ

Lassa V1'in bekleyen izleyiciler Malazgirt Meydanı'na akın etti. Lassa V1'in başladığı 2011 senesinden bu yana her sene Malazgirt Meydanı'nı dolduran binlerce Aydınlı bu sene de yoğun ilgi gösterdi. Saat 16.00 itibari ile başlayan yarış öncesi vatandaşlar özel drug şovları yapıldı. Toplamda 56 tur atılan alan da aralar 5 gruba ayrılarak mücadele verirken 1 aracın kontrolünü kaybederek bariyerlere çarpması gerilime neden oldu.

DİĞER KATEGORİLERDEKİ YARIŞMACILAR DA ÖDÜLLERİNİ ALDI

Lassa V1 Challenge Aydın(Volkikar) Yarışı'nda Genel klasmanın haricinde Gençler Kupası ve 40 yaş üstü pilotların yarıştığı Master Cup'ta mücadele devam etti. Master Cup (40 yaş üstü) Kategorisi'nde birinciliği Özgür Gün, ikinciliği Burak Sohtorik, üçüncülüğü ise Önder Erdem adlı yarışmacılar alırken Gençler Kategorisi'nde ise Ayhancan Güven ikinci Kadir Akça, üçüncü ise Toprak Candan oldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Bülent Tezcan Malazgirt Lassa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title