Haberler

Aydınlık Evler Camii Milletvekili Bayram'ın Girişimi ile Tamamlanacak

Aydınlık Evler Camii inşaatı Milletvekili Serkan Bayram’ın girişimleri ile tamamlanacak.

Aydınlık Evler Camii inşaatı Milletvekili Serkan Bayram'ın girişimleri ile tamamlanacak. Atatürk Mahallesi Aydınlık evler de bulunan ve yapımı 3 yıldır devam eden Aydınlık Evler Camisinin inşası hayırsever iş adamı Yılmaz Güzeloğlu ve Fehmi Şahbaz'ın destekleriyle tamamlanması planlanıyor. AK Parti MKYK üyesi Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram'ın girişimleri sonucu, 3 yıldır yapımı tamamlanamayan Aydınlık Evler Camisinin yapımını Milletvekili Bayram'ın dayısı İş Adamı Yılmaz Güzeloğlu ve Fehmi Şahbaz üstlendi. Aydınlık Evler Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma Dernek Başkanı Hami Muşlu, caminin tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, "1992 depreminde gördüğü hasardan dolayı Erzincan Üniversitesini yapmış olduğu deprem hasar raporuna göre yıkımı yaklaşık 3 yıl önce gerçekleştirildi. Yıkımdan sonra bir müddet paramız olmadığından dolayı yaptıramadık. İstanbul'da esnaflık yapan Erzincan Milletvekilimiz Serkan Bayram'ım dayısı Yılmaz Güzeloğlu ve Fehmi Şahbaz camimizin yapımını üstlendiler. Kendilerinden Allah razı olsun. Camimizin inşaatı şuan hala devam ediyor. Nasip olursa Ramazan ayına yetiştirmeyi planlıyoruz." dedi. Caminin alt katına 4-6 yaş gurubu çocuklarının kullanımı için Kuran Kursu yapacaklarını söyleyen Dernek Başkanı Muşlu, "Cami tamamlandığında Erzincan'da ilk olacak. Çünkü engelli vatandaşlarımız için asansör sistemi yapılıyor. Camimizin tamamlanması için gayret gösteren Milletvekilimiz Serkan Bayram'a ve caminin yapımını üstlenen işadamları Yılmaz Güzeloğlu ve Fehmi Şahbaz'a teşekkür ediyorum." dedi. Caminin tamamlanacak olmasına en fazla mahalle sakinleri seviniyor. Diğer camilerin kendilerine uzak olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, Ramazan ayına yetişecek olan caminin yapımında emeği olanlara teşekkür ettiler. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serkan Bayram AK Parti Erzincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title