Haberler

Aydınlı Muhasebecilerin Belediye İftarına Katkısı Sürüyor

Aydınlı muhasebeciler önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediyelerin verdiği iftar yemeğine geleneksel katkısını sürdürdü.

Aydınlı muhasebeciler önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediyelerin verdiği iftar yemeğine geleneksel katkısını sürdürdü.

Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı, Efeler Belediyesi tarafından her gün farklı mahallelerde verilen iftar sofrasına önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda katkıda bulundu. Efeler Belediyesi tarafından Alanlı Mahallesi'nde verilen iftar yemeğinde Aydınlı muhasebeciler önceki yıllarda olduğu bu yıl da desteğini esirgemedi. Vatandaşla biraya gelerek birlikte iftar yapan Aydınlı muhasebeciler geleneksel katkısını da devam ettirerek Efeler Belediyesi ile birlikte ikinci iftar organizasyonuna imza atmış oldu. Alanlı Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Fettah Açan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye çalışanları ve Alanlılı vatandaşlar katıldı. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulan Başkan Mesut Özakcan ile Fettah Açan Alanlı Mahallesi sakinlerinin sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi.

"RAMAZAN AYI BÜTÜN GÜZELLİKLERİYLE YAŞANIYOR"

Ramazan ayının kaynaşma ve dayanışma açısından önemli bir aya olduğunu dikkat çeken Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Ramazan ayı başladığı günden beri her akşam Efeler ilçemizin bir mahallesinde iftarımızı açıyoruz. Bazı günlerde de birden fazla mahallemizde iftar veriyoruz. Bir mahallemizde iftarımızı açsak da diğer mahallelerimizde vatandaşlarımızla çay içip sohbet ediyoruz. Ramazan ayı ibadet ayı olması nedeniyle bütün güzellikleriyle mahallelerimizde vatandaşlar 7'den 70'e paylaşmak üzere bir araya gelip hoş zaman geçiriyor ve adeta kaynaşma ve dayanışma güzelliği yaşanıyor. İnşallah bu güzel günleri Allah'ım tekrar nasip eder. İnşallah bu Ramazan günlerinin ardından Bayrama da ulaşırız" dedi.

"RAMAZAN TOPLUMUMUZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞER"

Geçen sene başta olmak üzere bu sene de böyle bir etkinliğin bir parçası olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Fettah Açan, "Geçen sene de böyle bir organizasyonda yer almıştık. Bu sene de Efeler Belediye Başkanımız hayır demeyerek bu güzel yolu açarak bu güzel ayda hayır işlememize vesile oldu. Alanlı Köyü olunca biz biraz daha şevkle ve istekle buraya geldik. Biz bu işin kutsaliyetine inanıyoruz. Ramazan toplumumuz için çok önemli bir değer. Bunu da doyasıya yaşamamız gerektiğine inanıyorum. Belediye başkanımız bu desteği göstermemize kabul etmesinden dolayı kurumum ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Mesut Özakcan Aydınlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title