Haberler

Aydınlı Masterlar Ulusal Lige Katılacak

Teke ve Göller Yöresi Ligi’nde henüz mağlubiyeti bulunmayan Aydın Masterlar Derneği, ulusal düzeyde yapılacak lige katılacak.

Teke ve Göller Yöresi Ligi'nde henüz mağlubiyeti bulunmayan Aydın Masterlar Derneği, ulusal düzeyde yapılacak lige katılacak.

Masterlar Federasyonu'na yönetim kurulu üyesi olarak giren Aydın Masterlar Derneği Başkanı Mehmet Çetin, hedeflerini büyüttüklerini söyledi. Çetin, önümüzdeki aylarda federasyona üye olan derneklerin bölgelerine göre ayrılarak lig statüsü oluşturulacağını belirtti. Lige katılım ücreti olarak 3 bin TL belirlendiğini anlatan Çetin, bu ligde Aydın Masterlar Derneği olarak yer alacaklarını kaydederken şunları söyledi: "Aydın'da bugüne kadar güzel işler yaptık. Teke ve Göler Yöresi Ligi'nde hiç yenilmedik. Aydın'da forma giymiş önemli isimler Aydın Masterlar Derneği adı altında adeta ikinci baharlarını yaşıyor. Yaptığımız güzel işleri sürdürmek istiyoruz. Bu amaçla lige gireceğiz. Bölgeler arasındaki karşılaşmaların ardından ulusal bazda maçlar oynayacağız. Türkiye genelinde şampiyon olan takımlar ise Avrupa'da boy gösterecek. Bizim hedefimiz büyük. Avrupa'ya neden gitmeyelim"

Çetin, kendilerine destek olan ve deplasmanlar için araç temin eden Efeler Belediyesi'ne teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Göller Yöresi Aydınlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title