Haberler

Aydınlı Masterlar Şampiyonluk Hedefliyor

Türkiye genelinde oynanacak olan Masterlar Ligi’nde Aydın’ı temsil edecek olan Aydın Masterlar Futbol takımı Antalya’ya gitti.

Türkiye genelinde oynanacak olan Masterlar Ligi'nde Aydın'ı temsil edecek olan Aydın Masterlar Futbol takımı Antalya'ya gitti.

Bünyesinde Barış Mayadağ, Ercan Kılıç, Ali Akdeniz, Recep Dalman, Salih Ersan, Gökhan Doğan gibi önemli oyuncuları barındıran Aydınlı Masterlar Antalya'da Denizli ve Burdur ekipleriyle karşılaşacak.

Aydınlı teknik direktör Hakkı Aslan nezaretinde çalışan Aydınlı masterlar, Antalya'ya gitti. Son antrenmanda konuşan teknik direktör Hakkı Aslan, önemli bir turnuvaya katıldıklarını söyledi. Aslan şunları söyledi: "Turnuvada 1.5-2 ay aralıklarla maçlar yapılacak. 10 takım lig usulü yarışacak. Pamukkale, Kuşadası, Abant ve Eğirdir'de maçlar yapacağız. 20 kişilik bir kadro kurduk. Aydın'ın hedefi her alanda şampiyonluktur. Biz de şampiyonluk hedefliyoruz"

Aydınlı masterlar Antalya'da Denizli ve Burdur ekibi ile 2 günde 2 maç yapacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Türkiye Antalya Aydınlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title