Haberler

Aydınlı Esnafların Desteğiyle Konser Düzenlediler

Yeşil Kasaba'nın geçtiğimiz hafta 'Sokak Çocukları, Yardıma Muhtaç Çocuklar ve Kimsesiz Çocuklar Yararına' gerçekleştiren konser de Aydınlılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

7 aydır üzerinde çalışıldığı ve hiç bir kurumun maddi ve manevi desteği olmadan Yeşil Kasaba Kurucusu ve Proje sahibi Söz Yazarı Şair Murat Selçuk Katıoğlu, koordinatör Elif Bekiroğlu, Kordinatör yardımcısı ve menajer Volkan Aktemur, Yeşil Kasaba grubunun solisti Pınar Taşdöner birlikteliğinde, Aydın esnafının reklam karşılığı verdiği sponsorluklarla sokak çocukları ve yardıma muhtaç çocuklarına yararına ve farkındalık konseri gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu Bek Saç Tasarım'ın sahii Mühittin Sevim'in yaptığı konser de ilk önce sahneye Aydın'ın yerel müzik grubu sahneye çıktı.

Daha sonra Tuğçe Su Sürer söyledikleri şarkı ile Aydın halkının büyük alkışını aldı. Daha sonra 2 tane albümleri olup ve klipleri Kral Pop'da yayınlanan Muğla-Ortacalı Demren Erol sahneye çıkarak kendi şarkılarını okudu. Demren Erol'un ardından Şahin Meral sahneye çıkarak Aydın halkını coşturdu.

Ve gecenin sonuna yaklaşırken Yeşil Kasaba Müzik grubun solisti, Pınar Taşdöner sahne aldı ve hemen arkasından Söz Yazarı&Şair M. Selçuk Katıoğlu kendi şiirleri 'soma' ve 'aşk şiirleri' ile konserin sonuna geldi. Katıoğlu, "Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Emniyet Genel Müdürlüğüne minnettarız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Ayyıldız Aydınlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title