Haberler

Aydınlı Esnafa 'Kahraman' Kredi

Güncelleme:

Aydın'ın düşman işgalinden kurutuluşunun 92'inci yıl dönümüne özel esnaflara 'Kahraman Kredi' sloganıyla uygun finansman desteği sağlandı.

Aydın'ın düşman işgalinden kurutuluşunun 92'inci yıl dönümüne özel esnaflara 'Kahraman Kredi' sloganıyla uygun finansman desteği sağlandı.

Şekerbank, Aydın'ın 92. kurtuluş gününe özel "Kahraman Kredi" kampanyası başlattı. Aydınlı esnafın ve küçük işletmelerin her türlü finansman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen "Kahraman Kredi" kampanyası, Aydın'ın kurtuluş haftası nedeniyle Aydın, İncirliova, Kuşadası, Nazilli ve Söke şubelerinde 01 - 12 Eylül 2014 tarihleri arasında devam edecek.

Şekerbank, küçük işletmelerin lider bankası olma hedefi doğrultusunda, bu kesimde yer alan Aydınlı müşterilerine, düşük faizli ve taksit ötelemeli finansman imkanı sağlayacak. 12 Eylül'e kadar devam edecek kampanya kapsamında 100 bin TL kredi için ilk taksitte 3 aya kadar erteleme imkanı, aylık yüzde 0.99 oranında faiz ve 19 TL sabit masraf tutarı uygulanacak.

Şekerbank, Anadolu'daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek, üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçlıyor. Anadolu Bankacılığı misyonu doğrultusunda, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafın yanında olmak amacıyla Kahraman Kredi kampanyasını geliştiren Şekerbank, birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubeleri aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliği sayesinde bulunduğu bölgeye özel çözümler sunuyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İncirliova Şekerbank Aydınlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title