Haberler

Aydınlı Engelliler Madalyalarını Efeler Belediye Başkanına Hediye Etti

Güncelleme:

Bulgaristan'da katıldığı Balkan Şampiyonasından birinci olarak dönen AYESK sporcuları, kazandıkları kupayı Efeler Belediyesi Başkanı Mesut Özakcan'a hediye etti.

Bulgaristan'da katıldığı Balkan Şampiyonası'ndan birinci olarak dönen Aydın Engelliler Spor Kulübü (AYESK) sporcuları, kazandıkları kupayı Efeler Belediyesi Başkanı Mesut Özakcan'a hediye etti.

AYESK Basketbol Takımı, Bulgaristan'da katıldığı ve şampiyon olarak Aydın'a döndükleri turnuva sonrası kupayı kendilerine araç desteği sağlayan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti. AYESK Başkanı Mehmet Güler önderliğinde gerçekleştirilen ziyarete yöneticiler, sporcular ve yakınları katıldı. Ziyarette AYESK Başkanı Başkan Güler, Özakcan'a Bulgaristan'ın Varna takımının verdiği madalyayı hediye ederken birde çiçek takdim etti.

Başarılı sporcuları konuk eden Başkan Özakcan, "Bu başarı hepimizi mutlu etti. 12 ülkeden takımların katıldığı şampiyonada başarılı oldukları için sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sporcularımız bizi çok mutlu ettiler. Onların bu yaşama bağlılıklar, faaliyetleri, sevinçleri bizimde sevincimiz ve mutluluğumuzdur. Böylesine önemli bir başarı ilk kez Aydın'a geliyor. Amacımız devamını da getirmek" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Mesut Özakcan Mehmet Güler Bulgaristan Aydınlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title