Haberler

Aydınlatma Direkleri Tehlike Saçıyor

Bartın’ın Hasankadı beldesinde Vakıf ve Demirciler mahallesindeki aydınlatma direkleri tehlike saçıyor.

Bartın'ın Hasankadı beldesinde Vakıf ve Demirciler mahallesindeki aydınlatma direkleri tehlike saçıyor.

Vatandaşlar, kışın kar nedeniyle yan yatan, akım yüklü aydınlatma direklerinin restore edilmesini istiyor. Mahalle sakini Muhittin Çelen, direklerin düzeltilmesi için ilgili firmaya defalarca başvurduğunu ancak, direklerin restore edilmediğini söyledi.

Defalarca '186 Elektrik Arıza Hattı'nı da aradığını ifade eden Çelen, "Bu direkler yaklaşık 2 yıldır böyle, ben defalarca ilgili firmaya konuyu bildirdim, ama bir sonuç alamadım. Firma yetkilileri ilgilenmeyince Enerji Bakanlığı'na dilekçe yazdım. Ama yine bir sonuç alamadık" dedi.

"BİRİSİ HAYATINI KAYBETSE HESABINI KİM VERECEK?"

Direklerin, mahalledeki çocuklar için daha çok tehlike arz ettiğini vurgulayan Çelen, "Mahalledeki küçük çocuklar bazen bu direklerin altında oyun oynuyor. O çocuklar oyun oynarken yada altından geçerken direk yıkılsa, akım yüklü tel kopsa ve insanlar hayatını kaybetse bunun bedelini devlet mi yoksa ilgili firma mı ödeyecek? kim ödeyecek? Bu direklerin düzeltilmesi ve gerekli önlemlerin alınması için illa birileri elektrik çarpması sonucu ölmesi mi gerekiyor? Özellikle yağmurlu havalarda direklerin altından geçerken çok korkuyoruz. İlgililerin bir an evvel bu direkleri restore etmesini istiyoruz" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasankadı Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title