Haberler

Aydınlatma Direğine Çarpıp Takla Atan Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Güncelleme:

İstanbul D-100 Karayolu, Sefaköy mevkiinde kontrolden çıkan otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atıp yola savruldu. Kazada, sürücü takla atan araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu.

BURNU BİLE KANAMADAN ÇIKTI

Kaza, saat 01.30 sıralarında D-100 Karayolu Sefaköy mevkii Avcılar istikametinde meydana geldi. İddaya göre, 25 yaşındaki Barış Beşkardeş yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Araç aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atarak yola savruldu. Kazada otomobil sürücüsü, araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

ARACIN KALDIRILMASIYLA TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrol ettiği otomobil sürücüsünün herhangi bir sağlık sorununun olmadığı öğrenildi. Polis ekiplerinin gerekli incelemesinden sonra maddi hasar oluşan otomobili itfaiye ve belediye ekiplerinin yardımıyla çekiciye yüklenerek yol üzerinden kaldırıldı. Bir süre tek şerit ilerleyen trafik aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Avcılar Sefaköy 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title