Haberler

Aydıncık Esnafı Değişim İstiyor

Güncelleme:

Başkan Macit Özcan'ın bizzat kendisinin esnafın sıkıntılarını yerinde görüp ziyaret etmesinden çok memnun olduklarını söyledi.

Başkan Macit Özcan'ın bizzat kendisinin esnafın sıkıntılarını yerinde görüp ziyaret etmesinden çok memnun olduklarını söyleyen esnaflar, ' Aydıncık'ın Büyükşehir'e bağlanması bizim için çok büyük bir şans. Mersin ve Aydıncık halkı, çağdaş insanların yaşadığı bir yerdir. Sağduyulu olup, yıllardır Mersin'e hizmet eden, hayata geçirdiği projelerle Mersin'i köy görünümünden çıkartıp dünya kenti yapan yenilikçi Belediye Başkan Macit Özcan' ı 30 Mart'ta yeniden göreve getirecektir. Mevcut belediyeden hak ettiğimiz hizmeti alamıyoruz. Mersin'in yenilikçi, tecrübeli, çalışkan Belediye Başkanı Macit Özcan'ın hizmetlerini dört gözle bekliyoruz' dedi.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşmaktan çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Macit Özcan, 'Geçmişte başka partiye oy vermiş olabilirsiniz. Ama biz diyoruz ki, çağdaş, sosyal demokrat bir partinin hizmet farkını görün. Hizmetin en büyük örneği ise Mersin. 15 yıl önce göreve başladığımda Mersin alt ve üst yapısı olmayan, sosyal, kültürel, sportif etkinliklerden uzak, insanların sahilde yürüyüş dahi yapamadığı bir şehirdi. Dev projelerimizle Mersin'i marka kent yaptık. Yeni yasa sizin için büyük bir şans. Çünkü biz aynı hizmetlerimizi Aydıncık'a da getireceğiz. En basiti yolları dahi delik deşik olan, kanalizasyon çalışmaları yarım kalmış, hiçbir sosyal etkinliği olmayan bir ilçede yaşamaya devam etmek ister misiniz? Eğer 'Aydıncık'ta değişim vakti geldi' diyorsanız, 30 Mart' ta elinizi vicdanınıza koyun, çocuklarınızın geleceğini, Aydıncık'ın geleceğini düşünerek oyunuzu CHP'ye kullanın' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Macit Özcan Aydıncık Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title