Haberler

Aydın Ziraat Odası Başkanı Posacı'dan Prim Teşekkürü

Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, pamukçuya yaklaşık 1 ay önce ödenen prim nedeniyle yetkililere teşekkür etti. 27 Mayıs akşamı itibariyle Aydın'daki 6 bin 426 pamuk üreticisinin banka hesaplarına 17 milyon 500 bin lira pamuk priminin yatırılacağını belirten Posacı, "Primlerin bir ay önce yatırılması için yoğun çaba sarf eden başta TBMM Tarım Komisyonu Üyesi AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem olmak üzere herkese Aydın çiftçisi adına teşekkür ediyorum" dedi.

Müjdeli haberin başta pamuk üretici olmak üzere aslında esnafı da sevindirdiğini belirten Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Aydın'da pamuk ekim alanlarının da arttığını belirtti. 2015 yılı üretimi için kilogram başına ödenen 65 Kuruş primin 2016 yılı ürünü için de 75 kuruş olarak belirlendiğini ifade eden Başkan Posacı, "Bir çok çiftçimiz alışverişini de prim endeksli olarak yapıyor. Pamuk primi olarak Aydın'a gelecek olan 17,5 milyon TL'lik paranın piyasaya da canlandıracağını düşünüyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Posacı AK Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title