Haberler

Aydın Zeytinyağı Elazığlılardan Yoğun İlgi Gördü

Aydın Ticaret Borsası, Elazığlıları zeytinyağı ile buluşturdu. Zeytinyağı pazar payının arttırılması projesi kapsamında gerçekleşen buluşma yoğun ilgi gördü.

İstanbul Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi, Aydın Ticaret Borsası Gıda Labaratuvarları A.Ş. ortaklığında Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen "Zeytinyağı'nın Pazar Payının Arttırılması" Projesi kapsamında 20 ilde gerçekleşecek olan tadım ve tanıtım faaliyetlerinin onikincisi 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde "Elazığ Park 23 AVM'de" gerçekleştirildi.

Elazığlıların yoğun ilgi gösterdiği Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğinde; Uluslararası Zeytin Konseyi (International Olive Council / IOC ) tarafından akredite olan, Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Uzmanları Hakan Gökalp ve Yusuf Küçük görev aldı.

Tadım uzmanları tarafından, tüketicilere kaliteli ve kalitesiz zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verildi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı; "KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen 'Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması' Projemiz kapsamında, Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğimizin onikincisi Elazığlıların yoğun katılımı ve ilgisiyle gerçekleştirdik. İki gün süren etkinliğimizde tadım uzmanlarımız, proje kapsamında zeytinyağı tanıtımı ve tadımı yaptırarak, tüketicilere zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verdi.

Amacımız; bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturarak, tadım kriterleri ve kimyasal özelliklerine göre üstün kalitede olan zeytinyağının tanınırlığı ve bilinirliğini arttırmaya, ülkemizde düşük miktarda olan zeytinyağı tüketiminin ve zeytinyağı markalarının arttırılmasına katkı sağlamaktır. KOSGEB tarafından desteklenen "Zeytinyağı'nın Pazar Payının Arttırılması" projesi ile amacımıza ulaşacağımızın inancındayız. Projemiz kapsamında tadım ve tanıtım etkinliğimizin devamında Kütahya, Ordu, Malatya, Zonguldak, İzmit, Sakarya, Mardin ve Van olmak üzere 8 ilde daha zeytinyağının tadım ve tanıtımını yapacağız, Elazığ'da gerçekleşen tadım ve tanıtım etkinliğimizde projemize yoğun ilgi gösteren Elazığlılara teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Elazığ Aydın Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title