Haberler

Aydın Yalnız Yaşayan Kadının Evinden 3 Kamyon Çöp Çıktı

Aydın'da yalnız yaşayan 56 yaşındaki Mahiye P.'nin evinde temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, 3 kamyon çöp çıkarttı.

Aydın'da yalnız yaşayan 56 yaşındaki Mahiye P.'nin evinde temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, 3 kamyon çöp çıkarttı. Ayrıca evde ilaçlama yapıldı.

Cuma Mahallesi 210 Sokak Numara 37'de yaşamını sürdüren Mahiye P., topladığı atıklarla evini iki yılda çöplük haline getirdi. Her gün de sokaklardan topladıklarıyla da çöp yığınını artırdı. Çöplerden etrafa yayılan kötü kokudan rahatsız mahallelinin şikayeti üzerine, Efeler Belediye Encümeni, evin temizlenmesi kararı aldı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de bu karara dayanarak bu sabah harekete geçti. Güçlükle ikna edilen Mahiye P.'nin evinde polis kontrolünde temizlik yapıldı. Evsel atık, çöp, karton kutu, plastik, teneke kutu ve bidonların bulunduğu çöp ev, baştan aşağıya temizlendi. Salon, koridor, odalar ve bahçeden 3 kamyon çöp çıkarıldı. Çöpler imha edilmek üzere belediye çöplüğüne götürüldüğü sırada ev sahibi Mahiye P., gözyaşlarına hakim olamayarak ekiplere, "Onlar benim her şeyimdi. Canlarınız çıksın, Allah'ınızdan bulun inşallah" diye beddua etti. Çöplerin çıkarılması ardından ekipler kullanılabilir hale gelen evi mikroplara ve haşerelere karşı ilaçladı.

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri temiz bir çevre, sağlıklı bir toplum için çalıştıklarını belirterek evdeki çöpleri temizleyerek binayı yaşanabilir hale getirdiklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title