Haberler

Aydın Vergi Dairesi'nden Esnaf Odaları'na Ziyaret

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsteviyoğlu, grup müdürleri ile birlikte Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan’ı makamında ziyaret etti.

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsteviyoğlu, grup müdürleri ile birlikte Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan'ı makamında ziyaret etti. 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili konuların konuşulduğu ziyarette Başkanlar mükelleflerin yapılandırma fırsatını değerlendirmesini tavsiye etti.

Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müseviyoğlu, Grup Müdürleri Yusuf İpekçi ve Mustafa Çelik Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanununun son günün 25 Kasım 2016 tarihine kadar uzatıldığını 30 Kasım 2016 tarihinde yapılması gereken peşin veya ilk taksit ödemelerinde ise her hangi bir süre uzatımının yapılmayacağını belirterek Esnaf Odaları Birliğine kayıtlı Esnaf ve Sanatkarların bu tarihe kadar müracaatlarını yaparak bu kanundan faydalanmalarını istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, alacakların yapılandırılması ile ilgili hatırlatmaları mesaj yolu ile tüm üyelere göndereceklerini söyledi. Bu tarihlerin dikkate alınarak başvuru süresini kaçırılmaması gerektiğini ve bu son yapılandırılma olabileceğine dikkat çeken Başkan Çetindoğan, "Borcu olan Esnaf ve Sanatkarların bu kanundan mutlaka faydalanmasını tavsiye ediyorum. Bu durumun esnaf ve sanatkara rahat bir nefes aldıracağını düşünüyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Aydın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title