Haberler

Aydın Vergi Dairesinden AYSO'ya Vergi Haftası Ziyareti

Güncelleme:

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz ve grup müdürleri, 25. Vergi Hastası etkinlikleri kapsamında Aydın Sanayi Odasını ziyaret etti.

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz ve grup müdürleri, 25. Vergi Hastası etkinlikleri kapsamında Aydın Sanayi Odası'nı (AYSO) ziyaret etti.

25. Vergi Haftası, bu yıl 24 Şubat - 2 Mart 2014 tarihleri arasında tüm yurt genelinde oldu gibi Aydın'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Hafta etkinlikleri kapsamında Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz ve Grup Müdürleri Mehmet Taşkın ve Okan Metin, Aydın Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Aydın Vergi Dairesi heyetini, Aydın Sanayi Odası ziyaretleri sırasında AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Fahlioğulları, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Merve Alpargun Altıntaş, Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Yılmaz ve Fetay Eliçelik tarafından karşıladı.

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, yaptığı açıklamada; "Vergi Haftası, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır" dedi.

AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin de, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Grup Müdürleri Mehmet Taşkın ve Okan Metin'e Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yunus Şahin Mesut Yılmaz Metin Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title