Haberler

Aydın Valisinden "Kitap Okuyana Çay Bedava" Kampanyasına Destek

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Söke ilçesinde "Kitap okuyana çay bedava" kampanyası başlatan kahvehane işletmecisi Haluk Yalçınöz'ü ziyaret etti.

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Söke ilçesinde "Kitap okuyana çay bedava" kampanyası başlatan kahvehane işletmecisi Haluk Yalçınöz'ü ziyaret etti.

Ağaçlı Mahallesinde bulunan kahvehaneyi ziyaret eden Koçak, Yaçınöz'ün başlattığı kampanyayı basın aracılığıyla öğrendiğini belirterek, çalışmalarından dolayı kendisini desteklediğini söyledi.

Kampanyayı çok beğendiğini ifade eden Koçak, "Vali olarak buraya kitap bağışında bulunacağım. Hatta kendi kitaplarımdan getireceğim. Kıraathanenin bir anlamı da okuma evi demektir. Çok sigara tüketebilen bir toplum haline geldik. Burası her haliyle bir köy olmaktan çıkmıştır. Bu kıraathaneyi Türkiye'de örnek olarak takip etmeleri gerekiyor. Herkesi böyle yerlere okumaya davet ediyorum. Bir değişimin yaşanması gerekiyor buda okumaktan geçiyor." ifadelerini kullandı.

Yalçınöz ise ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu vurgulayarak böylesi desteklerin kendisini daha çok teşvik ettiğini ve gururlandırdığını dile getirdi.

Vatandaşlardan Şerife Karagöz de mahallelerine ilk kez bir valinin geldiğini ifade ederek, "Ne kadar babacan Valisiniz. İstanbul'dan buraya gelerek yerleştim. İlk kez bir Valinin bu şekilde köyde dolaştığını gördüm. Bizim çok hoşumuza gitti. Sizi kutluyorum." dedi.

Koçak, kahvehaneye satranç takımı hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ağaçlı Aydın Söke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title