Haberler

Aydın Valiliğinden Karacasu Kaymakamı Hakkında Açıklama

Aydın Valiliği, Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı hakkındaki eleştirilere yönelik açıklama yaptı.

Aydın Valiliği, Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı hakkındaki eleştirilere yönelik açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı yerel basın organlarında ve internet sitelerinde Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı hakkında haberlerin yapıldığı belirtildi.

Kaymakamların ilçedeki en büyük mülki idare amiri konumunda olduğunun anımsatıldığı açıklamada, "Görev yaptıkları ilçelerde kamu hizmetlerinin aksamadan ve sağlıklı yapılabilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasından sorumludurlar. Bu kapsamda Karacasu Kaymakamımız Güher Sinem Büyüknalçacı, Karacasulu vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde denetimlerini ve çalışmalarını mesai mefhumu tanımadan canla başla yerine getirmektedir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tek derdi vatandaşlarımıza hizmet etmek olan Kaymakamımızı bazı siyasi kesimlerin hedef tahtasına oturtarak yıpratma politikası gütmeleri ne siyaset kurumuna ne de Karacasulu vatandaşlarımıza herhangi bir fayda sağlamayacaktır. Bu kapsamda siyasi erkanın valiliğimizle herhangi bir bilgi paylaşımında bulunulmadan, üstelik kadın yöneticilere karşı daha duyarlı ve pozitif ayrımcılık gereği de ortada iken kaymakamımızın basın kanalıyla muhatap alınması yakışık almamaktadır."

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacasu ilçesinde yapımına başlanılan Kültür Merkezi temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Sevgili Kaymakamım siyaset yapmak istiyorsan buna saygı duyarım ama kaymakamlıktan istifa edeceksin bir siyasi partinin ilçe başkanı olacaksın, siyasetini orada yapacaksın." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Karacasu Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title