Haberler

Aydın Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu'nu Unutmadı

Güncelleme:

Aydın Ülkü Ocakları Adnan Menderes Üniversitesi Teşkilatı, Ege Üniversitesindeki olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için lokma döktürdü.

Aydın Ülkü Ocakları Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Teşkilatı, Ege Üniversitesi'ndeki olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için lokma döktürdü.

20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi'nde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Aydın Ülkü Ocakları ADÜ Teşkilatı lokma dağıttı. Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsünde yapılan lokma hayrına Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca ve Ocak yönetimi de katıldı.

Öğrencilerin ve üniversite personelinin yoğun ilgi gösterdiği programda bir basın açıklaması yapan Adnan Menderes Üniversitesi Teşkilat Başkanı Akın Durmuş, "Şehitlerimizin hakkını her zaman koruyacağız. Onların canlarını feda ederek bize miras bıraktıkları bu vatanı her şart altında koruyacağız. Bizler öğrenciler olarak eğitimimizi huzurlu bir ortamda devam ettirmek istiyoruz. Üniversitelerde huzuru bozan bölücü terör örgütü ve yandaşlarına karşıyız. Yetkililerin bu konuda gerekli tedbirleri almasını bekliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Aydın Yerel Haberler

title