Haberler

Aydın: "Türk Milleti Kökünden Dinamitlenmek İsteniyor"

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, her dört gençten birinin uyuşturucu kullandığını ve Türkiye’de bonzai bağımlısı sayısının 12 bin 765 kişi olduğunu söyledi.

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, her dört gençten birinin uyuşturucu kullandığını ve Türkiye'de bonzai bağımlısı sayısının 12 bin 765 kişi olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Van-Şişli Öğretmenevi'nde düzenlenen SP Aralık Ayı Divan Toplantısı'na SP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz da katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan ve uyuşturucu kullanım oranının artmasına dikkat çeken Fatih Aydın, "Gençlerimiz maalesef uyuşturucunun esiri olmuş durumda. Bugün Türkiye'de her dört gencimizden biri uyuşturucu kullanıyor. Bonzai diye bir şey çıktı, sentetik uyuşturucu. İstanbul'da 2011 yılında iki kişi de gözükürken şu an 12 bin 765 kişi de tespit edildi. Durdurulamıyor. Alkole bakıyoruz, ilkokul sıralarına kadar düştü. Günümüzde dört kişiden biri alkol kullanıyor" dedi.

Gençliğin kendi kimliğinden, maneviyatından uzaklaştırılarak, oyun salonlarına ve benzeri bataklıklara çekildiğini öne süren Fatih Aydın, şöyle konuştu: "Böylelikle dış tezgahların kirli elleriyle büyük bir milletin geleceği kökünden dinamitlenmek istenmektedir. Yani; ahlak ve maneviyat yok edilmek, gençliğimiz şekilsiz, kalıpsız, kimliksiz, kişiliksiz hale getirilmek istenmektedir. Yaşanan bunca kötülüklerin engellenmesi için ve bu kötü gidişata dur diyebilmek için yollara düştük. Bizim için genç, bir ülkenin geleceği, yarını, umutları, hayalleri, motoru ve en büyük gerçeğidir. Nasıl bir gelecek isteniyorsa, gençlik o şekilde düzenlenmeli, eğitilmeli, hazırlanılmalıdır. Unutulmamalıdır ki, şimdi kendi ellerimizle verdiğimiz eğitimimizle, gayretlerimizle, mücadelemizle hazırladığımız gençlik karşımıza gelecek olarak çıkacaktır. Yani ne ekilirse o biçilecektir. Merhum liderimiz Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın dediği gibi, 'Bir ülkenin gücü, tankı, topu, parası değil, imanlı evlatlarıdır.' İşte bu önemden dolayı Milli Görüş ilk yola çıktığından beri değişmez, değiştirilmez ve değiştirilmesi dahi düşünülemez bir kuralı, ilkesi vardır. O da, 'Önce ahlak ve maneviyattır'. 'Gelecek gençlikte, gençlik Milli Görüş'tedir."

Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak yüreğinde bu hissiyatı taşıyan, 'bende bu seferberliğin içerisinde olmalıyım' diyen herkesi bu seferberliğe davet ettiklerini belirten Aydın, "Çağrımız açıktır ve yüreğinde geleceğin inşasına karşı bir derdi olan herkesedir. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatih Aydın Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title