Haberler

Aydın Turizm Platformu 2. Toplantısını Didim'de Yapacak

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak başkanlığında ilki Kuşadası’nda gerçekleştirilen Turizm Toplantısı’nda oluşturulan Aydın Turizm Platformu 2. Toplantısını Didim’de yapacak.

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak başkanlığında ilki Kuşadası'nda gerçekleştirilen Turizm Toplantısı'nda oluşturulan Aydın Turizm Platformu 2. Toplantısını Didim'de yapacak.

Vali Ömer Faruk Koçak Başkanlığında Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Turizm İl Müdür Vekili Nusret Debre'nin yanında sektör temsilcilerinin de katıldığını belirten Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ikinci toplantıya ev sahipliği yapmak için ilçede hemen hazırlıklara başladıklarını söyledi.

"Platform ciddi katkı sağlayacaktır"

Oluşturulan Aydın Turizm Platformu'nun tüm Aydın'ı kapsayarak önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirten Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, "Aydın Valisi Sayın Ömer Faruk Koçak in katkılarıyla oluşturulan bu platform tüm Aydın 'ı kapsayacak şekilde düşünülmüştür. Aydın ve ilçelerine hem turizm hem de tanınılırlık açısından katkı sağlayacağına inancım sonsuzdur. Birlikte ortak adımlar atmamızın bizi daha güçlü kılacağına inanıyor ve bu platformu önemsiyorum. Aydın'ın hem tarihi hem de turistik ilçelerinden olan Didim için ve tüm Aydın için biz de elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diyerek bu platformun güçlü bir paydaşı olarak çalışmalarda yer alacaklarını kaydetti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Didim Aydın Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title