Haberler

Aydın TÜMSİAD'dan Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Güncelleme:

TÜMSİAD Aydın Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın BüyükşŞehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

TÜMSİAD Aydın Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın BüyükşŞehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'na hayırlı olsun dileklerini ileten TÜMSİAD heyetinde TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ve yönetim kurulu üyeleri Talat Çerçi, Yüksel Yolçi, Hakan Çamlıca ve Serdar Ertuğrul yer aldı.

Sıcak ve samimi bir havada geçen programda TÜMSİAD Yönetim Kurulu, hem Çerçioğlu'na yeni görevinde başarılar diledi hem de il bazında sorunların çözümü noktasında Büyük Şehir Belediyesiyle çözüm ortaklığı onur duyacağının altını çizdi.

TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal; "Başkanımıza, aydınımızın ilk Büyükşehir Belediye Başkanına tebriklerimizi sunuyoruz. Allah utandırmasın. Büyükşehir'in il genelinde tüm Aydınımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Biz STK olarak il genelinde uzmanlık sahamıza giren projelerde belediye çözüm ortaklığı olmaktan kıvanç duyarız. İnşallah önümüzdeki günlerde analizi yapılmış, il genelinde getirileri olacağını düşündüğümüz projeleri Belediye başkanımıza öneri olarak sunmak isteriz. Halka hizmet noktasında STK olarak bir tuğla koyabilirsek ne mutlu bize. Yoğun mesaisinde bizlere zaman ayıran Sayın Başkanımıza şükranlarımızı sunuyor tekrar hayırlı olsun diyoruz" dedi.

TÜMSİAD'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, belediyenin sosyal ve ekonomik hayata katkılar yapan projeleriyle ilgili TÜMSİAD heyetine bilgi verdi. Çerçioğlu "İnsana hizmet noktasında belediyemiz var gücüyle çalışıyor. Çalınmadık kapı bırakmamaya çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla çalışmaktan mutluluk duyarız. Kapımız çözümler noktasında projelere hep açık. TÜMSİAD heyetine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Serdar Ertuğrul Hakan Çamlıca Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title