Haberler

Aydın Tümsiad'dan Adü Rektörü Bircan'a Ziyaret

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Aydın Şube yönetim kurulu üyeleri, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Aydın Şube yönetim kurulu üyeleri, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD Aydın Şubeyi Başkan Nusret Ünal, Başkan Yardımcıları Sezar Yüksel, İbrahim Gündeş, Şube Genel Sekreteri Talat Çerçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yolçi, Ömer Hakan Çamlıca, Serdar Ertuğrul, Kutsi Küçükyörü ve Onur Yasin Tunç'un temsil ettiği ziyaret rektörlük makamında gerçekleşti.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı tebrik eden TÜMSİAD heyeti, üniversitemizin geleceği ve hedefleri ile ilgili kısa bilgiler aldı. Ziyarette Rektör Prof. Dr Cavit Bircan'ın "Üniversitemizde öğrenci, eğitim ve akademisyen odaklı bir çalışma programımız olacak. Var olan kapasitemizi en ileri derecede kullanıp üniversitemizi daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz" sözleri ön plana çıktı.

TÜMSİAD Aydın Şubesi adına konuşan Başkan Nusret Ünal konuşmasında "Yeni rektörümüze bu yeni dönemde başarılar diliyoruz. İş adamlarını ve ticaret hayatını temsil eden bir dernek olarak üniversitemizle çözüm ortağı olabileceğimiz, konularda ve projelerde çalışmaktan onur duyarız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Cavit Bircan Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title