Haberler

Aydın Terfi Eden Komutanını Uğurladı

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararı ile Tümgeneralliğe terfi ederek Ankara'ya atanan Aydın Jandarma Bölge Komutanı İbrahim Aydın için veda yemeği düzenlendi.

Aydın Polisevinde düzenlenen veda yemeğine Vali Kerem Al, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, ADÜ Rektörü Mustafa Birincioğlu, Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bülent Bulut, Aydın Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, İl Genel Meclisi üyeleri, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Yemekte konuşan Vali Kerem Al, Aydın Jandarma Bölge Komutanı İbrahim Aydın ile görev yaptıkları süre içinde iyi bir dostluk kurduklarını ifade ederek, hizmetinden memnun kaldığını belirtti.

Dostların birbirlerini sürekli hatırlaması ve araması gerektiğinin altını çizen Vali Al, Mevlana'nın dostlukla ilgili sözlerine yer verdi "Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile Seni Sevmeli. Sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile Sana Sarılmalı. Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile Sana Dayanmalı. Dost dediğin; fanatik olmalı. Bütün dünya seni üzdüğünde Sana moral vermeli. Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli. ve ağladığında seninle ağlamalı. Ama hepsinden daha çok dost matematiksel olmalı. Sevinci çarpmalı, üzüntüyü bölmeli, geçmişi çıkarmalı, yarını toplamalı, kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı. ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı. İşi bitince seni bir tarafa atmamalı"

Vali Al, İbrahim Aydın'ın Aydın'daki görev süresi boyunca büyük özveri içerisinde güzel hizmetler yaptığını belirterek; "Paşamızın aramızdan ayrılması nedeniyle çok üzüntülüyüz. Çünkü kendisiyle görev anlayışımızın dışında da çok iyi bir dostluğumuz var. Bununla birlikte paşamız terfi aldığı için de çok sevinçliyiz. Kentimiz için gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diliyoruz. Böylesine önemli bir kurumda ilimizde görev yapan Jandarma Bölge Komutanımızın görev yaptığı süre boyunca özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki görev yerinde de başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Vali Al'ın sözleriyle duygusal anlar yaşayan Tümgeneral İbrahim Aydın, kendisi için düzenlenen etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Aydın, Aydın'da görev yapmaktan mutlu olduğunu kaydederek, "Hizmet sürem içerisinde burada pek çok dostluklar kurdum. Aydın'dan unutamayacağım hatıralarla ayrılıyorum. Veda yemeği düzenleyen Vali Kerem Al'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Kerem Al, Jandarma Bölge Komutanı İbrahim Aydın'a başarı belgesi verdi ve günün anısına hediye takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title