Haberler

Aydın, Stk Temsilcileri ve İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın Adıyaman’da, iş adamları, STK temsilcileri ve sanayicilerle bir araya geldi.

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın Adıyaman'da, iş adamları, STK temsilcileri ve sanayicilerle bir araya geldi.

Adıyaman Valiliği tarafından Türkiye Petrollerinde düzenlenen toplantıya Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyamamn Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Erdem, Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli, Hazine Müsteşarlığı Devlet Destekleri Genel Müdürü Mehmet Yener, iş adamları, sanayiciler ve STK temsilcileri katıldı.

Konuşmasına Anneler Günü'nü kutlayarak başlayan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, bütün annelerin ellerinden öptüğünü söyleyerek, "Ülkemizde ciddi bir şekilde istikrar var ve kimsenin bundan en küçük bir şekilde endişesi olmasın. Dünya'daki bütün gelişmeleri, küresel sıkıntıları, meydana gelen terör olaylarını, Suriye'de yaşananlar, Irak'ta yaşananları herkes çok iyi biliyor. Ülkemizde içeriden ve dışarıdan şer şebekeleri bir araya gelerek ortaya koydukları yaklaşımlara rağmen ülke emin ellerde. Ülke güçlü iktidarın ellerinde ve bu bağlamda da ne yaptığını bilen bu yönetimler sayesinde Türkiye büyüyen ülkeler arasında yerini almaya devam ediyor. Bu bakımdan hedefimizden şaşmadan 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Son gelişen hadiseler kardeşlik hususu içerisinde geliştiğini herkes çok iyi bilmeli. Burada herhangi bir problem yok. Dava arkadaşlarımızın bir arada oldu bir yönetim ve hizmet yarışının devam ettiği bir dönemden geçiyoruz. Nasibin kimde olduğunu göreceğiz inşallah.

Görev kime verilirse verilsin bu iş dava işidir. Bu şuurla hareket eden arkadaşlarımız var. Kime ne görev verilirse verilsin her arkadaşımız bu millete hizmetkar olmayı tercih etmiştir. Makamları bir tarafa bırakıp milletin faydası neyi gerektiriyorsa gerekenin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Gerek bakanlık döneminde, gerekse de başbakanlık görevini en iyi şekilde yerine getiren değerli genel başkanımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"Ülkemizin istikrarı yakalaması ve belirlemiş olduğu 2023-2053 hedeflerini yakalamak istiyorsak aynı istikrarla devam etmeliyiz" diyen Aydın, "Bu nedenle başkanlık sistemini bir an önce çözmemiz gerekiyor.

AK Parti iktidara geldiği günden beri Adıyaman her türlü desteği verdi. Çeşitli platformlarda ilimizin, ilçelerimizin ve hatta köylerimizin sorunların masaya yatırdık. Belirlemiş olduğumuz yol haritası Ankara'da bizlere rehber oldu. Söz konusu Adıyaman olduğu zaman elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Bulunduğumuz süre içerisinde bulunduğumuz makamlarda aziz milletimize nasıl hizmet ederiz diye gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Adıyaman 2002 yılında aldığı kamu yatırımlarında 68. sıralardaydı. Ancak şimdilerde ilimizin almış olduğu kamu yatırımları 10 milyon TL'den 500 milyonlara kadar çıktı. Almış olduğumuz yatırımlar sayesinde 68, sıradan 13, sıralara kadar yükseldik. Bu yeter mi yetmez daha da iyisini başarmak adına hizmetlerimize devam edeceğiz. Sulama projeleri bizim için çok önemli, Koçali, Gömükan gibi barajlar Adıyaman'da topraklarımıza hayat verecek. Hastaneler, okullar, yollar, sulama projeleri, Adliye sarayları birçok alanda Adıyaman'ın adeta çehresini değiştirdi. Türkiye'nin ilk en büyük güneş panelini kurduk, emin olun Adıyaman emin ellerde. Hepimiz elimizi taşın altına koyuyoruz. Kimse kendi menfaati için değil, Adıyaman'ımız için elinden geleni yapıyor" diye konuştu.

Aydın, Kredi Garanti Fonu Adıyaman Şubesi'nin en kısa sürede açılacağı müjdesini verdi.

Daha sonra konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, " Bu toplantının çok yararlı bir toplantı olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonra Adıyaman'da, bu tür etkinlikleri ve toplantıları sıklaştıracağız. En büyük eksikliğimiz bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor. İnşallah bu bilgi eksikliğini, kendimize olan güvenimizi güçlendirip kuvvetlendirirsek Adıyaman'da, olan problemleri çok kısa zamanda aşacağımızı düşünüyorum. Ben toplantıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Anneler Günü dolayısıyla bütün annelerin anneler gününü kutladığını belirten Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ise Adıyaman'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirti

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara ile İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'ın daha iyi bir yere gelebilmesi için yapacakları çalışmalardan bahsederek Adıyaman'ın daha iyi gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiği vurgulandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın AK Parti Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title